Senternovem


EIA Workshop

Aanvangsdatum

28-09-2006

U kunt zich nog opgeven voor de workshop van 28 september 2006 van 13.00 uur tot 17.00 uur bij DWA installatie- en energieadvies aan de Duitslandweg 4 te Bodegraven.

Wilt u weten hoe deze regeling werkt? Geef u nu op voor de komende workshop.

Om ervoor te zorgen dat bedrijven alle mogelijkheden van de EIA optimaal benutten organiseert SenterNovem samen met brancheorganisaties, regelmatig workshops over de EIA. De workshop is bedoeld voor zowel ondernemers als voor tussenpersonen die hun klanten willen wijzen op mogelijke belastingvoordelen.

Inhoud
Tijdens de workshop leert u in één dagdeel hoe u voor uzelf of voor uw klanten een belastingvoordeel kunt realiseren. Na afloop weet u welke projecten en technieken voor de EIA in aanmerking komen, hoe u snel en correct een EIA-aanvraagformulier invult, hoe de EIA werkt, hoe u de energiebesparing juist moet berekenen en hoe de aanvraagprocedure verloopt. Er worden praktische tips meegegeven die ondernemers wellicht tot nieuwe inzichten brengen. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Leren van elkaar staat voorop. Aan de hand van reële praktijkvoorbeelden wordt in kleine groepjes geoefend met het indienen van een EIA-aanvraag. Daarbij wordt de werkelijke procedure van aanvragen, vragenbrieven, beschikkingen en dergelijke nauwgezet gevolgd.

Aantal deelnemers
Bij een voldoende aantal deelnemers (minimaal 18) organiseert SenterNovem de workshop over de EIA. Meldt u snel aan, want door de opzet van de workshop kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen. Bij onvoldoende aanmeldingen vindt de workshop geen doorgang en restitueert SenterNovem het door u overgemaakte bedrag.

Als u onverhoopt bent verhinderd om aan de workshop deel te nemen, dan kunt u zich kosteloos door een collega of iemand anders laten vervangen. Wanneer u afzegt, binnen vijf werkdagen voor de geplande datum van de workshop kan er geen terugbetaling plaatsvinden.

Datum en tijdstip
28 september 2006, 13.00 - 17.00 uur.

Doelgroep

Directie en management, hoofden van technische diensten, financiële en fiscale zaken tot accountants, belastingdeskundigen, subsidieadviseurs en installateurs

Locatie

DWA Installatie- en energieadvies, Duitslandweg 4, 2411 NT Bodegraven (onderaan deze pagina vindt u een link naar de routebeschrijving).

Toegangsprijs

Deelname aan de workshop kost EUR 175. U meldt zich aan door het onderstaande aanmeldingsformulier ingevuld naar SenterNovem te mailen (eia@senternovem.nl ). U kunt het formulier ook opsturen of faxen. De adresgegevens staan op het aanmeldingsformulier vermeld. Na uw aanmelding ontvangt u van SenterNovem een bevestiging en een factuur.

Contact

Voor meer informatie over de workshop of de EIA kunt u contact opnemen met de EIA-helpdesk van SenterNovem in Zwolle, telefoonnummer (038) 455 34 30.

Meer informatie

Aanmeldingsformulier workshop EIA 2006
Routebeschrijving DWA Installatie- en energieadvies, vestiging Bodegraven.
Wijzigingsdatum | 23-01-2006