Dienstenbond CNV

CNV Dienstenbond weer in overleg met AS Watson
15-09-2006

CNV Dienstenbond heeft donderdag 28 september a.s. opnieuw een overleg met de directie van AS Watson. Doel van dit gesprek is om te kijken of de beloofde verbeteringen worden nagekomen en de huidige situatie in het bedrijf te bespreken. Om goed op de hoogte te zijn van de huidige stand van zaken hebben wij uw hulp nog steeds heel hard nodig!

Voor de zomer heeft CNV Dienstenbond al meerdere malen gesproken met de directie van AS Watson. Terugkerende onderwerpen waren daarbij de overplaatsingen, de veel te strakke en weinig flexibele urennormering, de werkdruk in de winkels, de slechte verdelingen, het verplicht opnemen van compensatie-uren, de onvoldoende beoordelingen van de filiaalmanagers, de overdreven flexibele inzet van medewerkers en de veiligheidssituatie in de winkels.

Wij verwachten dat de directie van AS Watson ons zal informeren over de maatregelen die worden genomen om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. We hebben inmiddels kunnen constateren dat in het personeelsblad Close Up door directeur Gerard van Breen aandacht wordt gegeven aan de situatie. Daarnaast wordt opvolging gegeven aan de gesprekken met de filiaalmanagers, zoals wij in een nieuwsbrief konden lezen. De vraag is of hiervan in de winkels voldoende te merken is.

Ook in het komende gesprek zullen deze onderwerpen op de agenda staan. Bovendien willen wij praten over de recente ontwikkelingen binnen Trekpleister. Er komen nog steeds verontrustende signalen binnen. CNV Dienstenbond blijft de ontwikkelingen daarom nauwgezet en kritisch volgen. Graag horen wij van u of er toch verbeteringen zichtbaar zijn. Ook als er nieuwe zaken spelen willen wij dat graag weten. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken en kunnen wij direct bij AS Watson aan de bel trekken. En dat is in uw voordeel.

Ons eerstvolgende gesprek met de directie van AS Watson is donderdag 28 september.

Het lidmaatschap van CNV Dienstenbond heeft voor u vele voordelen, zoals een rechtsbijstandverzekering. Blijf lid, meld u aan als lid, of attendeer een collega op de zaken die wij voor u kunnen bereiken.

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via uw regiokantoor, of met uw bestuurder. Vanaf heden is dit Wessel Breunesse. Hij is bereikbaar per telefoon, 035-6460580, of per email, w.breunesse@cnvdibo.nl