Gemeente Tilburg

Datum
18 september 2006

Informatieavond trapveld Lavendelweg

Op donderdag 28 september as. in Het Kievitslaer

Het College van burgemeester en wethouders heeft op 20 juni jl. een principebesluit genomen om een trapveld met kunstgras, een zogenaamd Cruijff Court, aan te leggen op de plaats van het huidige trapveld aan de Lavendelweg, naast de Karen Weeningspeeltuin. De keuze is op deze locatie gevallen, omdat die goed bereikbaar is voor de inwoners van de wijken het Zand en het Wandelbos.

De gemeente Tilburg wil u als direct omwonende graag uitnodigen voor een informatieavond over het trapveld op donderdag 28 september as. De avond begint om 19.30 uur in wijkcentrum Het Kievitslaer (zaal Reinevaar 2) aan de Reinevaarstraat 55. Ook de jongeren uit de wijk zijn natuurlijk van harte welkom.

Bij de informatieavond zullen o.a. aanwezig zijn: wethouder Moorman, afgevaardigden van de Cruijff Foundation, buurtsportwerk en jongerenwerk West. U krijgt tijdens de avond meer te horen over bijvoorbeeld de Cruijff Foundation, die het trapveld mede financiert, over het type trapveld, de keuze van de locatie, het beheer, de vervolgprocedure, etc. Daarna bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Meer informatie?

Voor vragen of opmerkingen over deze bewonersbrief kunt u contact opnemen met Annemie van Eulem van Gebiedsteam West. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar via telefoonnummer: 542 88 63 of via e-mail: annemie.van.eulem@tilburg.nl.

---- --