Gemeente Boekel

Wegdeksanering N605, De Voortgang

Het project wegdeksanering N605 gedeelte binnen de kom is momenteel in uitvoering. De eerste fase het gedeelte Julianastraat - Molenstraat is nagenoeg gereed. Door de inzet van de aannemer en de gunstige weersomstandigheden zijn de werkzaamheden eerder afgerond. De omleidingen in Boekel via Beatrixlaan, Burgt, Bovenstehuis en Peelsehuis (van zuid naar noord) en de omleidingen via Neerbroek, Tuinstraat en Wilhelminastraat (van noord naar zuid) komen hiermee te vervallen. De werkzaamheden hebben wat overlast met zich meegebracht, wij willen de bewoners danken voor het begrip dat men heeft opgebracht.
De aannemer gaat eerder aanvangen met de volgende fase. Het betreft het wegvak Zandhoek - Bergstraat. De startdatum van de werkzaamheden is donderdag 28 september 2006. De werkzaamheden zullen naar verwachting op woensdag 11 oktober 2006 zijn afgerond.

De geplande omleidingroutes zullen anders zijn. In de voorbereiding is gedacht dat het deel in twee fasen zou worden uitgevoerd. Voorstel is om in één fase te werken en dus ook maar één route aan te geven. De omleidingsroute zoals aangegeven op deze website zal hierdoor iets veranderen. De omleidingsroute zal zijn: Peelstraat - Arendnest - Arendstraat - Rutger van Herpenstraat. De omleidingsroute zal in twee richtingen bereden worden en aangegeven worden met tekst- en pijlborden.

Mochten er naar aanleiding van het bovenstaande of de werkzaamheden vragen zijn kunt u terecht in de directiekeet op het terrein van Wilhelminastraat 12 op dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 10.00 uur.