Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 28-09-2006

Winkeldief aangehouden

s-Hertogenbosch Een 42 jarige man uit Den Bosch is op 27 september 2006 aangehouden ivm diefstal van doe-het-zelf artikel twv 8 uit een winkel aan de Balkweg te Den Bosch. Hij kreeg een boete van 130.

Openstaande boete

s-Hertogenbosch Een 31 jarige man uit Oostrum is op 27 september 2006 aangehouden, omdat bij controle bleek dat hij nog een boete van 276 of 4 dagen hechtenis had openstaan. Omdat de man geen geld had, is hij ingesloten.

Vuurwapen aangetroffen

s-Hertogenbosch Bij controle van een 33 jarige automobilist uit Den Bosch is in zijn auto een vuurwapen aangetroffen. Deze is inbeslaggenomen en de bestuurder is aangehouden.

Verdachte vernieling ruit aangehouden

Vlijmen Een 42 jarige man uit Vlijmen is op 27 september 2006 aangehouden ivm vernieling van een ruit van een woning aan de Pieter Breugelstraat te Vlijmen.

Inbreker aangehouden

s-Hertogenbosch Een 24 jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is op 27 september 2006 op heterdaad aangehouden bij een inbraak in een school aan de Jan Olieslagersstraat te Den Bosch.

Verdachten openlijke geweldpleging aangehouden.

Rosmalen Ivm vernieling van een ruit van een woning aan het Luykershofke te Den Bosch op 22 september 2006 omstreeks 22.50 uur zijn in de tussenliggende periode 5 verdachten aangehouden. Het betreffen een 19 en 23 jarige man uit Drunen, een 40 jarige man uit Vlijmen, een 19 jarige man uit Tilburg en een 45 jarige man uit Den Bosch. Deze werd 27 september aangehouden.

Alle verdachten zijn inverzekering gesteld.

Aanrijding letsel

Schijndel Bij een aanrijding op de Oliemolen te Schijndel op 27 september 2006 is een 57 jarige fietster uit Schijndel en een 17 jarige bromfietser uit Sint Michielsgestel gewond geraakt. De fietster wilde linksaf slaan en kwam in botsing met de bromfietster.

Rijden onder invloed

Schijndel Tegen een 52 jarige automobilist uit Boxtel is op 27 september 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed. De man reed omstreeks 21.30 uur op het Plein te Schijndel.

Rijden onder invloed

Boxtel Tegen een 29 jarige automobiliste uit Boxtel is op 28 september 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed. De vrouw reed omstreeks 01.05 uur op het Hoogheem te Boxtel.

Verdachte van diefstal bromfiets aangehouden

Uden Woensdagmorgen is een 22 jarige inwoner van Uden aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin juni 2006 vanaf de Bertrandhof in zijn woonplaats en bromfiets te hebben gestolen. De bromfiets is door de politie in beslag genomen bij een 20 jarige Udenaar die de bromfiets in juli van de verdachte heeft gekocht. Toen de politie de verdachte woensdagmorgen in zijn woning aan wilde houden zag hij kans om van het balkon op de eerste verdieping naar beneden te springen en te ontkomen. Enkele uren later besloot hij zich zelf te melden op het politiebureau in Uden. De verdachte, die tot nu toe ontkent de diefstal te hebben gepleegd, is in verzekering gesteld.

Rijbewijs ingevorderd

Uden In de nacht van woensdag op donderdag is op de Birgitinessenstraat een 41 jarige automobiliste uit Uden aangehouden. Zij was onder invloed van alcoholhoudende drank en moest haar rijbewijs inleveren. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Verdachte van vernieling aangehouden

Haps In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie melding van het feit dat er op de Cuijkseweg van een personenauto de ruiten werden vernield en dat de dader er met een auto vandoor ging. Agenten namen direct post in langs de A73 en konden de verdachte, een 28 jarige inwoner van Leuth, na enige tijd onderscheppen. De man is ingesloten.

Van de personen waren de zijramen aan de passagierszijde en de voorruit vernield.