Colo, vereniging kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven


Regio

:: 28 sep 2006

Paul Westmeijer nieuwe operationeel directeur KOC Nederland

KOC Nederland heeft Paul Westmeijer benoemd tot de nieuwe operationeel directeur van KOC Nederland, het kennis- en ontwikkelcentrum voor de uiterlijke verzorging.

Paul Westmeijer is al 20 jaar actief in het grensgebied van het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Eerder was hij werkzaam bij Ecabo (kenniscentrum economie en administratie), adviesbureau CINOP, Triam Kennismanagement en Innovam (kenniscentrum autobranche). Kenmerkend voor zijn activiteiten is de combinatie van (internationale) projecten, management, beleid, onderzoek en onderwijsontwikkeling.

Momenteel is Paul directeur van Profiel Producties. Dit bedrijf is naast communicatiebureau en organisator van conferenties ook uitgever van Profiel, het vakblad voor de BVE-sector. Met deze know-how en kennis weet Paul Westmeijer een goede koppeling en afstemming te realiseren tussen bedrijfsleven en onderwijs. Daarbij is zijn credo Samenwerken en elkaar versterken, dat is waar het tenslotte om draait!

Met ingang van 1 november 2006 zal Paul Westmeijer samen met algemeen directeur Niko Persoon en de medewerkers de missie van KOC het vakmanschap in de uiterlijke verzorging bevorderen verder uitdragen.

Met de komst van Paul Westmeijer vertrekt Coos Tieleman per 1 oktober bij KOC Nederland. Hij vervulde 8 jaar de functie van commercieel directeur. Door zijn inzet is de positie van KOC binnen de uiterlijke verzorging aanzienlijk vergroot. Coos gaat een nieuwe uitdaging aan door een eigen bedrijf op te starten.