Gemeente Geldrop-Mierlo


DEZE WEEK GÉÉN STILLE TOCHT VOOR MELANIE SIJBERS

De media vermelden dat er op donderdagavond een stille tocht voor Melanie Sijbers plaatsvindt. Op verzoek van de familie laat de burgemeester hierover het volgende weten: De familie wil graag zelf een stille tocht voor Melanie organiseren. Op dit moment echter, gaat in de familie alle aandacht en zorg uit naar het voorbereiden van de uitvaart van Melanie a.s. vrijdag. Iedereen zal begrijpen dat dit al heel moeilijk en verdrietig is.

De familie Sijbers vraagt degenen die het initiatief hebben genomen voor de stille tocht van morgenavond, het standpunt van de familie te respecteren en af te zien van verdere organisatie van deze tocht. De familie wil evenwel graag benadrukken dat de betrokkenheid van zoveel mensen hen goed doet. De familie brengt zelf naar buiten wanneer en hoe de stille tocht voor Melanie plaatsvindt.

De gemeente verzoekt de initiatiefnemers van de stille tocht van morgenavond om contact op te nemen met de gemeente. Zo kan de gemeente de initiatiefnemers direct informeren als er meer bekend is over de stille tocht die de familie wil organiseren.