Gemeente Heemskerk


Evaluatie bestemmingsplan Heemskerkerduin en Noorddorp

Op 24 september 1998 is door de gemeenteraad het bestemmingsplan Heemskerkerduin en Noorddorp partiële herziening 1998 vastgesteld. Een bestemmingsplan regelt het gebruik van de grond en opstallen en het bepaalt de bouwmogelijkheden. In dit bestemmingsplan hebben de agrarische activiteiten de hoogste prioriteit en worden niet- agrarische activiteiten ontmoedigd.
Inmiddels zijn we acht jaar verder en is het moment aangebroken om te bezien of het plan nog actueel genoeg is, het nog beantwoordt aan de doelstellingen en of de voorschriften te krap dan wel te ruim zijn. Is het tot nu toe strikt gevoerde beleid met nadruk op het behoud en versterken van het agrarische karakter nog steeds actueel of zijn er redenen die tot bijstelling of verandering van dit beleid? Voor we dit thema aan de gemeenteraad voorleggen willen we hierover graag reacties uit de samenleving ontvangen vóór 9 november 2006.

Alleen schriftelijke reacties naar de raad kunnen worden meegenomen. Op het forum geplaatste opmerkingen voor de raad moeten dus ook schriftelijk ingediend worden bij het gemeentebestuur, postbus 1, 1960 AA Heemskerk.

Heemskerk, 26 september 2006.

Documenten ter inzage

plankaart_Heemskerkerduin-Noorddorp.pdf

bestemmingsplan_Heemskerkerduin-Noorddorp.pdf

Dit bestemmingsplan is in 1998 door de gemeenteraad vastgesteld en treft u hierbij informatief aan. De onthouding van goedkeuring door Gedeputeerde Staten en het besluit van de Raad van State zijn hierin echter niet weergegeven. Aan deze weergave kan derhalve niet op elk punt rechten worden ontleend en daaromtrent dient u contact op te nemen met de gemeente (telefoonnummer: 256982).

Klik hier voor eerdere publicaties over dit gebied. Zie het origineel


© Gemeente Heemskerk - Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.