Ingezonden persbericht

Persbericht

28 september 2006

Radware benoemt Ab van der Meijden tot Regional Sales Manager Nederland

~ Nieuwe aanstelling versterkt aanwezigheid Radware in de Nederlandse markt ~

Radware (NASDAQ: RDWR), toonaangevend leverancier van geïntegreerde oplossingen voor het snel, betrouwbaar en beveiligd beschikbaar maken van applicaties over IP, heeft Ab van der Meijden aangesteld als Regional Sales Manager voor Nederland. In deze functie zal Van der Meijden direct rapporteren aan Eric Leblanc, Regional Director Northern Europe, waar Nederland onder valt.

Van der Meijden was voor zijn aanstelling bij Radware bijna vier jaar als Sales Manager in dienst bij Q&I Nederland. Daarvoor was Van der Meijden verantwoordelijk voor het opstarten van Foundry Networks Benelux én Wellfleet Benelux.

"We zijn heel blij dat we met de komst van Ab van der Meijden een duidelijke aanwezigheid in Nederland hebben", vertelt Eric Leblanc. "Met zijn uitgebreide kennis en ervaring van de IT-markt is hij een aanvulling van mijn team"

"De gevestigde naam van Radware, het productportfolio en de positieve en professionele benadering van de markt spraken me met name aan. Ik ben zeer enthousiast over deze nieuwe uitdaging", licht Van der Meijden toe.

Radware levert geïntegreerde intelligente oplossingen voor snelle, betrouwbare en veilige leveringen van applicaties over IP. In de Benelux richt Radware zich met name op financiële dienstverleners, banken en verzekeraars alsmede telecombedrijven en Internet Service Providers (ISP's). In Nederland rekent Radware onder andere KPN, Nederlandse Spoorwegen, Wehkamp en Denir Halk Bank tot zijn klanten.

(236 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Radware
Radware (NASDAQ:RDWR) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor applicatielevering die volledige beschikbaarheid, maximale prestatie, en complete beveiliging garandeert van alle bedrijfskritische netwerkapplicaties. Met de Radware-oplossingen worden bewerkings-en schaalbaarheidskosten verminderd. Wereldwijd gebruiken meer dan 3.000 bedrijven en carriers Radware's intelligente applicatieswitches om de productiviteit te verhogen en de winstgevendheid te verbeteren. Door kritische applicatie-intelligentie toe te voegen aan IP-infrastructuur, worden netwerken beter toegankelijk voor specifieke bedrijfsprocessen. Radware's APSolute productreeks levert een complete set aan applicatiemogelijkheden op het gebied van front-end, toegang op locatie, en beveiliging om het netwerk applicatie-intelligent te maken. Hiermee worden zakelijke transacties sneller, betrouwbaarder, en veiliger. Ga voor meer informatie naar www.radware.com.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marisa Pumares van LEWIS, het IT PR bureau van Radware:
Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: marisap@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com