KNMG

Masterclass Zelfmanagement cursus voor artsen

Op een gezonde, efficiënte en plezierige manier uw werk als arts doen?

Cursist: 'Je leert hier meer dan alleen kennis en vaardigheden. Het gaat dieper, vooral voor jezelf.'

Voor het achtste jaar organiseert het Loopbaanbureau van de KNMG de succesvolle Masterclass Zelfmanagement, bedoeld voor artsen met behoefte aan meer efficiency in leven en werk.

De hoge werkdruk in combinatie met de complexer geworden contacten met patiënten en collegae geeft een verhoogd risico op stressgebonden gezondheidsklachten. Deze klachten hebben bewust of onbewust invloed op de manier waarop u in uw praktijk en thuis functioneert.

De Masterclass Zelfmanagement maakt u bewust van de grenzen waarbinnen u uw werk op een gezonde, effectieve en plezierige manier kunt blijven doen. U leert onder andere uw tijd op een efficiënte manier in te delen, grenzen te stellen en factoren te herkennen die uw functioneren bemoeilijken. De docenten besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van zelfinzicht, aangezien zelfkennis een belangrijke rol speelt bij het maken van keuzes, zowel privé- als carrièregericht. Het programma wordt afgesloten met het opstellen van een persoonlijk statuut, waarbinnen u uw ambities, waarden en normen omschrijft. Dit statuut dient als leidraad bij het maken van persoonlijke keuzes. Uw docenten zijn drs. M.M.A. de Valk, bedrijfsarts en drs. D.A. van Mulligen, bedrijfseconoom.

Accreditatie
Geaccrediteerd door het Accreditatiebureau Sociale Geneeskunde (AbSg) voor 16 uur, onder nummer 0407025.

Data & locatie
De Masterclass wordt gegeven op 28 en 29 september 2006 in Kontakt der Kontinenten te Soesterberg met een terugkommiddag op 12 oktober.

Kosten
De kosten voor de 2,5-daagse Masterclass bedragen ¤ 1.175,- p.p. (vrij van BTW) inclusief lunch, koffie/thee en studiemateriaal. Bij de incompany Masterclass wordt korting gegeven. Neemt u hiervoor contact op met het Loopbaanbureau van de KNMG via e-mail: loopbaanbureau@fed.knmg.nl.

Aanmelding en inlichtingen
Voor aanmelding en inlichtingen kunt u zich wenden tot het Loopbaanbureau van de KNMG, telefoon 030 282 3827, e-mail: loopbaanbureau@fed.knmg.nl