Time : 16:38:39
Date : 19 September 2006
Sender Name: Persuado bvba

Axios Systems organiseert gratis ITSM seminars in Brussel

Axios Systems organiseert gratis ITSM seminars in Brussel

Axios Systems, leider op het gebied van IT Service Management oplossingen (www.axiossystems.be ), organiseert seminars op het gebied van IT Service Management voor zowel de publieke als private sector in België en Luxemburg op 28 september, 26 oktober en 28 november 2006.

De sprekers op locatie 'Park Atrium' te Brussel zijn Bryan Pearce, Help Desk Manager van Champ Cargo Systems. Hij geeft een lezing over 'Asset & Configuration - Manage your IT Infrastructure', Peter Maes, adviseur-generaal van FEDICT over 'Consolidated Service Desk - The Reality' en Marnik Demets, Managing Director van MSD Partners over 'Best Practice Makes Perfect - The influence on ITIL'.

De seminars duren een dagdeel en zijn inclusief een buffet lunch. De deelnemers kunnen hun ervaringen op het vlak van ITSM uitwisselen, de uitdagingen die er vandaag de dag liggen voor IT afdelingen doornemen en van de kans gebruik maken te netwerken met gelijkgestemde IT professionals. De seminars zijn gericht op senior management, die verantwoordelijk zijn voor ondersteuning van en het leveren van IT diensten.

Ailsa Symeonides, Sales en Marketing Directeur van Axios Systems, zegt: "De deelnemers kunnen tijdens deze sessies horen hoe zij het maximale uit de beschikbare technologie kunnen halen en ook hoe zij de Best Practice richtlijnen het best kunnen toepassen."

Over Axios
Axios Systems is leider op het gebied van op Best Practice gebaseerde IT Service Management (ITSM) oplossingen. Onze klantgerichte aanpak gecombineerd met onze bekroonde oplossingen, garandeert onze klanten dat zij hun dienstverlening en ondersteuning wereldwijd kunnen aansluiten op de doelstellingen van hun business. Door bijna twee decennia productontwikkeling en investering in Best Practice principes begeleidt assyst, onze oplossing, gebruikers intuïtief door IT Infrastructure Library (ITIL) processen.Wij leveren vele diensten op het gebied van consultancy, projectmanagement en trainingen om u te helpen bij het maximaliseren van het rendement van uw investering. Onze toewijding aan Best Practice wordt nogmaals onderstreept door de eerste organisatie ter wereld te zijn die is gecertificeerd tegen ISO 20000, in haar voorganger BS 15000, de eerste formele standaard voor IT-Service Management. Het hoofdkantoor van Axios Systems is gevestigd in de UK met vestigingen in Amerika, Europa, Australië en Azië. www.axiossystems.com

Wilt u meer informatie:

Axios Systems Benelux & Nordic
Rokin 97
1012 KM Amsterdam
The Netherlands
E-mail: Pauline.van.alderwerelt@axiossystems.com
Website: http://www.axiossystems.be

URL: http://www.axiossystems.be