Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering WOP Schollevaar 28 september 2006

Logo WOP Schollevaar

Het WOP Schollevaar komt op donderdag 28 september 2006 bijeen in de Ontmoetingskerk, Zevensprong 4. Om 19.00 uur gaan de deuren van de Ontmoetingskerk open en om 19.30 uur gaat de bijeenkomst van start.

Wat staat er op het programma?

Naast de vaste punten, zoals verslag en actielijst, wordt het Groenbeheer in de wijk besproken. Een medewerker van de afdeling Beheer van de gemeente geeft uitleg en reageert op uw vragen en opmerkingen. Ook krijgt u uitleg over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en wat dat voor de wijk en zijn bewoners betekent.

In de vorm van een Lagerhuisdiscussie worden De toekomst van de wijk Schollevaar en Beheer van de openbare ruimte besproken. Per onderwerp zullen voor- en tegenstanders in discussie gaan. De in de zaal aanwezige personen wordt gevraagd actief mee te doen en de argumenten te beoordelen. De uitkomsten van de discussies zijn niet besluitvormend, maar geven wel weer hoe de bewoners over deze onderwerpen denken.

Daarnaast stellen de diverse werkgroepen van het WOP Schollevaar u in de gelegenheid om kennis te nemen van hun (vele) activiteiten.

Spreekuur wethouder

Op dezelfde locatie houdt wijkwethouder, Aart-Jan Moerkerke spreekuur voor bewoners van Schollevaar. Wilt u hier gebruik van maken, meldt u zich dan aan via telefoonnummer 010 - 2848 232.

Spreekuur buurtagenten

Een halfuur voor aanvang van de bijeenkomst (19.00 uur) zijn de buurtagenten aanwezig. U hoeft zich voor dit spreekuur niet aan te melden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Wijkzaken, telefoonnummer 010 - 2848 722 of 010 - 2848 724 of via e-mail: p.van.noorden@capelleaandenijssel.nl.

HET WOP IS VAN, VOOR EN DOOR ALLE BEWONERS VAN SCHOLLEVAAR!