Ingezonden persbericht


www.particulieropdrachtgeverschap.nl vernieuwd!

Sinds vandaag, 27 september 2006, is de geheel vernieuwde website www.particulieropdrachtgeverschap.nl online. Het nieuwe jasje geeft de website een meer eigentijdse look. Ook inhoudelijk heeft de site nog meer te bieden.

Nieuw zijn de woonthema's. Bezoekers kunnen eenvoudig informatie filteren naar thema. Als de bezoeker bijvoorbeeld een starter is of een gemeenteambtenaar die meer informatie wil over particulier opdrachtgeverschap en goedkope startershuisvesting, zijn gerelateerde voorbeeldprojecten en artikelen nu eenvoudig op te vragen.

Ook de voorbeeldprojecten zijn op de schop genomen. Iedere vorm van particulier opdrachtgeverschap is nu geillustreerd met een bijzonder voorbeeldproject.

De structuur, waaraan de dagelijkse bezoekers van de website gewend zijn, is grotendeels behouden gebleven. De pulldown menu's zorgen voor een snelle navigatie. Vanaf iedere pagina kan de bezoeker eenvoudig naar iedere andere pagina binnen de site.

Voor partijen die hun projecten of organisatie bij particuliere opdrachtgevers onder de aandacht willen brengen is er ook meer mogelijk op de vernieuwde site. Zij kunnen nu kiezen uit drie verschillende bannergroottes, welke overigens in de nieuwe site permanent in beeld blijven. Ook is er een nieuwe mogelijkheid tot regionaal adverteren opgenomen in de kaveldatabase. Wanneer een bezoeker van de site naar bouwkavels zoekt en op een provincie klikt, krijgt deze eerst een advertentie te zien alvorens een gemeente te kiezen.

www.particulieropdrachtgeverschap.nl is in 2000 door De Regie (www.deregie.nl) ontwikkeld en werd voor het laatst in 2003 ingrijpend vernieuwd. Met een gemiddeld dagelijks aanbod van circa 4.000 bouwkavels voor particulieren is de website inmiddels uitgegroeid tot de plek voor particuliere opdrachtgevers en institutionele partijen die zich in de mogelijkheden van particulier opdrachtgeverschap verdiepen.

Persbericht Particulieropdrachtgeverschap.nl