AutoRai

Nieuwe Kia ceeâd biedt beste garantievoorwaarden in Europa

(9/28/2006)
De compleet nieuwe Kia ceeâd modelreeks wordt beschikbaar met de beste garantievoorwaarden ooit voor een nieuwe auto, van welke fabrikant dan ook, bestemd voor de Europese markt.
Elke Kia ceeâd die door Kia Nederland geleverd wordt, profiteert van een garantie van 7 jaar / 150.000 kilometer op nieuwe autoâs, met vijf jaar garantie op de complete auto en twee jaar aanvullende garantie op de motor. De garantie is vrij en overdrachtelijk op volgende eigenaren, met als voorwaarde dat de auto regelmatig en in overeenstemming met het onderhoudschema is onderhouden.

âKia heeft de gewaagde stap gezet om een verrassende garantie te introduceren voor het model dat zonder enige twijfel onze merkfilosofie âPower to Surpriseâ over zal brengen op onze Europese kopers,â verklaart Jean-Charles Lievens, Senior Vice President van Kia Motors Europe. âDe Kia ceeâd vormt een echte mijlpaal in de geschiedenis van ons merk en zijn debuut markeert de start van een nieuw tijdperk.â

âDe Kia ceeâd wordt een fantastische auto, een echte uitdager die tussen de gevestigde orde voor een topnotering in het zwaarbevochten C-segment gaat. Dankzij de hoge kwaliteit van de autoâs, die in onze compleet nieuwe fabriek in Slowakije worden geproduceerd, is Kia verheugd haar betrokkenheid te kunnen onderstrepen bij het realiseren van maximale klanttevredenheid, in combinatie met een verlaagde kilometerkostprijs dankzij deze revolutionaire garantievoorwaarden. Wij beschouwen deze garantie als een belangrijke stap voor het bestendigen van een langdurige relatie tussen onze klanten en onze onderneming,â voegt de heer Lievens toe.

De garantie van 7 jaar is opnieuw een krachtig voorbeeld van de drie belangrijkste merkwaarden van Kia: kwaliteit, betrouwbaarheid en dynamiek.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster