Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Voor 1.001 klusjes in en rond het huis
Nieuwe Poly Max® tube van Bison: klein maar fijn

Nieuw: de gebruiksvriendelijke Poly Max® tube. Een innovatie van Bison. Dankzij het compacte formaat is deze tube bijzonder geschikt voor allerhande klusjes in en om het huis. Je steekt de tube in je broekzak of overall en hebt zo beide handen vrij om te klussen. Voor lijmen, kitten en monteren: gebruiksgemak in optima forma!

De Poly Max® tube is slechts 14 cm groot! De handige verpakking leg je met gemak in een laatje in de keuken of u hangt of zet de tube in de schuur. U hebt vanaf nu géén hele lijmkoker nodig (die u bij een kleine klus soms niet in één keer opmaakt). De Poly Max® tube is bovendien goed afsluitbaar én makkelijk te bewaren. De nieuwe verpakking heeft ook de bekende rode kleur van de Poly Max® producten: krachtig en opvallend. Makkelijk te herkennen in een volle keukenla of gereedschapskoffer.

Totaaloplossing
Poly Max®, in 2004 geïntroduceerd, is het énige product waarmee u kunt lijmen, monteren en afdichten. Voor de ontwikkeling van het product maakte Bison gebruik van de revolutionaire MS Polymer-technologie. Poly Max® verenigt de elasticiteit van een kit en de kracht van lijm.

Poly Max® is geschikt voor alle materialen en ondergronden en de toepassingmogelijkheden zijn legio. Bijvoorbeeld voor het lijmen van hout, glas, metaal, gips en vele kunststoffen. Het monteren van uiteenlopende producten zoals spiegels, plinten, naamplaatjes, keramische tegels en ornamenten. Ook afdichten behoort tot de mogelijkheden: voegen, naden en kieren. Poly Max® is supersterk, blijvend elastisch en zowel binnen als buiten toepasbaar. Kortom, Poly Max® is dé totaaloplossing voor alle soorten klussen.

Twee varianten
De Poly Max® tube van Bison is heel handig in gebruik: de tube kunt u neerzetten of ophangen. Verkrijgbaar in twee varianten: transparant en wit. De consumentenadviesprijs is E 4,99.



Ingezonden persbericht