Ingezonden persbericht


NIEUWSBERICHT, 28 sept. 2006

LubbersGroup BV te Nijmegen heeft Erwin Geutskens (36) aangesteld als Commercieel Directeur voor ICE Development.

Zijn eerste opdracht is om Business Innovation Center 'FiftyTwoDegrees' een succesvol vervolg te geven. Dat betekent het aantrekken van nieuwe partners en projecten en verder uitbouwen van de relatie met bestaande partners (Ballast Nedam, NXP - voorheen Philips Semiconductors -, Oost NV en de Gemeente Nijmegen).

Geutskens heeft Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU in Delft gestudeerd en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Nijenrode. Hij startte zijn carrière bij IBM Global Services en bleef in de ICT werkzaam, oa. bij PSINet Europe. Geutskens heeft ruim 10 jaar ervaring in Marketing, Sales en Business Development. Over zijn stap naar de vastgoedbranche zegt hij zelf: "De stap leek op voorhand groot, maar het werk blijkt in de praktijk heel goed aan te sluiten bij mijn achtergrond. ICE Development is geen klassieke projectontwikkelaar. De kracht van het bedrijf zit in het ontwikkelen van vernieuwende concepten met een unieke thematiek en identiteit. FiftyTwoDegrees is daarvan een heel goed voorbeeld. Het moet een kennis- en innovatiecentrum worden en geen bedrijfsverzamelgebouw. FiftyTwoDegrees is niet alleen een heel mooi gebouw, maar ook een open podium waarin wij met onze partners vernieuwende initiatieven introduceren, zoals bijvoorbeeld de 'Embedded Business Lab' en 'Club 52'. Die moeten ervoor zorgen dat in het gebouw een nieuwe manier van denken, werken en zakendoen ontstaat."

FiftyTwoDegrees Business Innovation Center (FTD)
Het stedelijk ontwikkelingsgebied FiftyTwoDegrees is een omvangrijk multifunctioneel zaken- en ontwikkelcentrum van internationale allure met het zwaartepunt op de creatieve kenniseconomie. Een 'place of inspiration', een werk- en verblijfsomgeving die inspireert tot business creation, state of art innovaties en kennisuitwisseling. FTD creëert een ambiance waar mensen elkaar ontmoeten, in beweging worden gebracht en die tot samenwerking inspireert. Fase 1a bestaat uit een multifunctionele kantooromgeving, horeca- en conferentievoorzieningen en parkeren. Met fase 1b zijn er plannen voor internationale congres- en vergaderfaciliteiten, een black box met mogelijkheden voor specialty expo, beurzen en digitaal theater, kleinschalige winkels, een design hotel en wellness-omgeving.

ICE Development Integrale projectontwikkeling
ICE is gesprecialiseerd in de ontwikkeling van unieke vastgoedconcepten en projecten op het gebied van: zaken, wonen en leisure, van initiatie tot en met realisatie en exploitatie. ICE kan zorg dragen voor de integrale planontwikkeling, procesmanagement, financiële sturing, planning, contracting en communicatie en marketing.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de LubbersGroup, ICE Development, www.ice-ontwikkeling.nl; tel: 024-3511180 email: info@lubbersgroup.com.


---- --