Ingezonden persbericht


-Persbericht

Onderzoek Blauw Research naar klanttevredenheid toont aan: DLA Piper door cliënten gekozen als beste adviesbureau

Amsterdam, 28 september 2006
DLA Piper, advocaten, notarissen en belastingadviseurs, wordt door cliënten gewaardeerd als de beste adviseur van Nederland. Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek van Blauw Research waarin klanten hun adviseurs beoordelen. DLA Piper behaalde met een totaalscore van 7,6 het hoogste van alle 164 beoordeelde bedrijven. Geen enkel adviesbureau haalde hogere cijfers voor service, prijs en resultaat.

DLA Piper onderscheidt zich door een zeer hoge score op prijs-kwaliteitverhouding en transparantie bij facturering. Daarnaast waarderen de klanten de toegevoegde waarde van de adviezen en de integriteit, houding en creativiteit van de medewerkers. Het bedrijf heeft met een 7,62 de hoogste score voor het opzij zetten van het eigenbelang.

Frans Stibbe, managing partner van DLA Piper, vindt dat de resultaten van het onderzoek aansluiten bij het beleid van DLA Piper. "Waar wij hard aan werken, is ons verdiepen in wat er gebeurt in de onderneming van onze cliënt en de markt waarin hij opereert. Effectieve communicatie, transparantie en kwaliteit zijn onmisbaar voor advieskantoren en dit onderzoek wijst uit dat wij dit echt bieden. Overigens is deze positieve uitslag geen enkele reden voor ons om achterover te leunen."

Over het onderzoek
De top 100 van externe adviesbedrijven wordt samengesteld op basis van een onderzoek van Blauw Research, in opdracht van zakenblad Incompany. Beslissers uit het midden- en hoger management hebben aangegeven hoe tevreden ze zijn over de dienstverlening. In het onderzoek zijn negen branches opgenomen: Accountancy en Belastingadvies, Advocatuur en Notariaat, Business Finance, Corporate Finance, IT, Human Resources, Management en Organisatie, Private Banking en Verzekeringen. De beslissers geven hun oordeel op aspecten als know how, service, prijs en resultaat. In totaal hebben 4.000 beslissers een oordeel gegeven over 164 adviesbedrijven.

DLA Piper
DLA Piper Nederland N.V. maakt integraal deel uit van DLA Piper, een wereldwijde juridische dienstverlener met ruim 3200 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, werkzaam in 23 landen. DLA Piper is gevestigd in 61 belangrijke steden in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. In Nederland telt DLA Piper ruim 200 medewerkers onder wie meer dan 100 juristen die hoogwaardige juridische dienstverlening bieden aan zowel Nederlandse als buitenlandse cliënten. Zie voor meer informatie www.dlapiper.nl

**