Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

U2-zanger Bono op Leadership Summit Willow

ZEIST - Bono, de leadzanger van de populaire rockgroep U2, zal spreken op de Global Leadership Summit 2006 van Willow. De zanger werd door TIME Magazine verkozen tot persoon van het jaar 2005. Hij dankt deze titel aan zijn strijd tegen aids en armoede in derdewereldlanden.

Tijdens de Summit, die in Nederland op 29 en 30 september gehouden wordt, zal Bono in een van te voren gehouden interview met Bill Hybels de deelnemers van de conferentie toespreken. Verwachting is dat wereldwijd meer dan 70.000 leiders aan de Summit zullen deelnemen. Vorig jaar bezochten 1000 deelnemers de uitverkochte conferentie in Nederland. Circa 300 belangstellenden stonden op de wachtlijst.

Naast Bono, zijn ook de andere sprekers van de Summit bekend. Bill Hybels, voorganger van de Willow Creek Community Church en oprichter van de Summit, verzorgt het begin en het slot van de Summit. Andere sprekers zijn: Wayne Cordeiro (voorganger van New Hope Christian Fellowship in Honolulu), Patrick Lencioni (oprichter en voorzitter van The Table Group), James Meeks (voorganger van de Salem Baptist Church in Chicago), Ashish Nanda (professor aan Harvard Business School), Peg Neuhauser (directeur van de PCN Associates en Andy Stanley (voorganger van de North Point Community Church in Atlanta).

Willow Creek Nederland zal, net als vorig jaar, een selectie maken van de sprekers die in Amerika aan de Summit meewerken. Op grote videoschermen zullen de toespraken in de Pijler, Lelystad, worden getoond. Ook dit jaar zullen Nederlandse sprekers de vertaalslag naar de Nederlandse situatie verzorgen.

Inmiddels blijkt de belangstelling voor de conferentie in Nederland weer erg groot en hebben enkele honderden deelnemers zich al aangemeld. Wie zeker wil zijn van een plaats tijdens de conferentie, raadt de stichting aan zich voor 20 mei in te schrijven. Voor die datum geldt ook nog een vroege vogelkorting. Inschrijven voor de Global Leadeship Summit 2006 kan via www.willowcreek.nl

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Willow Creek Nederland, (030) 69 27 111 of info@willowcreek.nl. Zie ook www.willowcreek.nl