VVD


vvd
120e Algemene Vergadering
Ter voorbereiding van de vervroegde Tweede Kamerverkiezingen wordt er een Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 29 en 30 september a.s. in Den Haag. De Algemene Vergadering van 27 en 28 oktober a.s. is in verband hiermee verplaatst naar januari 2007.

Deze 120^e Algemene Vergadering vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 september a.s. in het World Forum Convention Center, Churchillplein 10 in Den Haag.

U kunt zich hier aanmelden voor de 120^e Algemene Vergadering. Spelregels 120^e algemene vergadering

Aanmelden voor 18 september 12.00 uur
Indien u zich voor 18 september 12.00 uur aanmeldt, ontvangt u de congresbescheiden (inclusief stempas) thuis per post.

Aanmelden voor 22 september 12.00 uur
Indien u zich na 18 september 12.00 uur maar voor 22 september 12.00 uur aanmeldt, wordt uw aanmelding nog wel door ons verwerkt. De congresbescheiden (inclusief stempas) voor de vergadering worden niet meer naar u verstuurd, maar kunt u op het congres bij één van de aanmeldbalies afhalen. U ontvangt géén bevestiging van ons.

Permanent aanmelden is komen te vervallen
U kunt zich niet meer permanent aanmelden voor de algemene vergaderingen. Deze mogelijkheid is komen te vervallen.

Kinderopvang
Als extra service bieden wij tijdens deze algemene vergadering weer professionele kinderopvang aan. Op zaterdag 30 september wordt dit van 9.30 uur tot 16.30 uur verzorgd door De Blauwe Dierenparade. Kinderen van 0 tot 12 jaar zijn van harte welkom. Indien u gebruik wilt maken van deze service, verzoeken wij u dit aan te geven op het aanmeldingsformulier. De kinderopvang is gratis.

Zelf uw overnachting regelen
Voor het reserveren van een hotelkamer in Den Haag kunt u rechtstreeks contact opnemen met Hotelmatch (reserveren kan dus NIET via het algemeen secretariaat), telefoon 070 - 385 15 74 of e-mail vvd@hotelmatch.nl (o.v.v. overnachting VVD-AV), website www.hotelmatch.nl. Doe dit tijdig! Hotelmatch garandeert lagere hotelprijzen dan de gepubliceerde hotelprijzen.

Beveiliging
Zoals altijd is het VVD-congres openbaar. In deze tijden ontkomen we echter helaas niet aan beveiliging. Daarom wordt er gewerkt met toegangspoortjes en wordt eenieder vriendelijk doch dringend verzocht zijn/haar badge zichtbaar te dragen. Uw badge vindt u op de bevestigingsbrief van uw inschrijving.

Machtigingskaart
Bent u zelf niet in de gelegenheid om te stemmen op de 120e algemene vergadering? Vul dan de machtigingskaart uit Liber 4 (verschijnt omstreeks 8 september a.s.) in en geef deze - volledig ingevuld en inclusief handtekening - mee aan een ander stemgerechtigd VVD-lid.