Gemeente Soest

Sport- en informatiemarkt

Datum: 04/09/2006

Fittest voor inwoners gemeente Soest

Op vrijdag 29 september 2006 organiseren studenten van de opleiding Sport en Bewegen te Hilversum een sport- en informatiemarkt in sporthal de Bunt. Alle inwoners van 18 jaar en ouder kunnen kennismaken met het sportaanbod in de gemeente Soest en krijgen de mogelijkheid om gratis de fitheid te laten testen.

Studenten van de opleiding Sport en Bewegen zijn in het kader van hun opleiding al ruim een half jaar bezig met de voorbereidingen voor de sport- en informatiemarkt. Het project wordt ondersteund door het breedtesportproject van de gemeente Soest.

De sport- en informatiemarkt is voor alle inwoners van Soest en Soesterberg van 18 jaar en ouder. Tijdens de sport en informatiemarkt kunt u kennismaken met het sport- en beweegaanbod in de gemeente Soest.

Alle sportverenigingen hebben een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de sport- en informatiemarkt. De verenigingen kunnen op deze manier promotie maken voor de vereniging en de sport door mensen te informeren over de mogelijkheden binnen de vereniging.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer