Ingezonden persbericht


Cosmo's hunks onder de hamer
Welke single is de meeste geiten waard?

Geselecteerd voor Cosmo's Mannenveiling: de leukste en aantrekkelijkste singles van Nederland, onder wie Eric Bouwman (ONM) en Mark van Eeuwen (GTST)! In het oktobernummer van Cosmopolitan verschijnen de mannen op wie lezeressen een bod kunnen uitbrengen. De hoogste bieder krijgt van Cosmo een geheel verzorgde date met de vrijgezel van haar keuze. De veiling vindt plaats in samenwerking met eBay en loopt via Cosmopolitan.nl. Op vrijdag 29 september om 19.30 uur wordt de jacht geopend en op zondag 8 oktober sluit de veiling om dezelfde tijd. Lachende derde is Novib, die de opbrengst van de veiling ontvangt en daarmee geiten kan kopen voor mensen die deze hulp heel goed kunnen gebruiken. De grote vraag is dus: wie heeft de meeste geiten over voor een droomdate?

De aantrekkelijkste bachelor, de aantrekkelijkste date De hot dates zijn uitdagend en variëren van parachutespringen op Texel met Mark van Eeuwen of een ijsmuur beklimmen met Eric Bouwman, tot shoppen in de Designer Outlet in Roermond met bachelor Bizzey. Kortom: de hoogste bieder krijgt echt waar voor haar geld, want ze verzekert zich niet alleen van een fikse dosis avontuur ­ en mogelijk ook romantiek! ­, maar ondersteunt ook nog het goede doel!

Vooruit met de geit: de hoogste bieder gaat er met de buit vandoor Wie wil bieden, moet lid zijn van eBay. Aanmelden kan via een inschrijfformulier op Cosmopolitan.nl. Dat gaat heel gemakkelijk en is gratis. Via de Cosmo-site (en dan de link `Cosmo's Mannenveiling') komen deelnemers automatisch op de juiste pagina van de veilingsite eBay.nl. Daar kunnen zij klikken op hun favoriete single en kan het bieden beginnen. De hoogste bieder wint en van de opbrengst koopt Cosmopolitan geiten bij Novib. Bij deze non-profitorganisatie kan voor 36 euro een geit worden aangeschaft voor iemand die zo'n hulp heel hard nodig heeft. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd welke single de meeste geiten opbrengt!