Ingezonden persbericht


Don diablo neemt nieuwe single op met britse hip hop ster / tv persoonlijkheid shystie

De nieuwe Don Diablo single 'I Need to Know' ligt vanaf 29 september in de winkel en wordt gebruikt voor commercial campagne van 'Snakes on a Plane'!

Na het succes van de singles 'Blow', 'Who's Your Daddy', en 'Never Too Late (To Die)' komt Don Diablo met al weer de vierde single op zijn eigen Sellout Sessions label. De nieuwe single draagt de titel 'I Need to Know' en zal tevens te vinden zijn op het nieuwe Don Diablo album, met de werktitel 'Respect Doesn't Pay the Bills', dat februari 2007 in de winkels ligt. Tevens wordt de single gebruikt voor de commercial campagne van de Hollywood kaskraker 'Snakes on a Plane' met Samuel L. Jackson, die vanaf 28 september in de Nederlandse bioscopen draait.

Eerder deze maand werd de videoclip voor de nieuwe single, 'I Need to Know', geschoten. In deze video zien we hoe Don Diablo, op advies van zijn manager, zich eens van een andere kant laat zien. Te vaag? He's bringing sexy back! Hij heeft de single samen opgenomen met de vrouwelijke, Britse hip hop ster Shystie, die tevens in de videoclip schittert en die in haar eigen land ook haar eigen TV serie, genaamd Dubplate Drama, heeft.

Korte Introductie Shystie: als gevolg van een underground hit in 2003, hetgeen een reactie was op de plaat 'I Luv U' van Dizzee Rascal, en een uitermate succesvolle tour met de Basement Jaxx, tekende Shystie in 2004 een platendeal bij het grote label Polydor, Universal. Haar eerste album, 'Diamond in the Dirt', kwam later dat jaar uit en drie singles van het album eindigde in de UK Top 40 hitlijst. Een MOBO Award nominatie voor 'Best UK Newcomer' volgde dan ook en sindsdien heeft zij haar positie gevestigd binnen de Britse hip hop elite, waar o.a. ook Dizzee Rascal, The Streets, Plan B, Kano, Sway, Lethal Bizzle, Ms. Dynamite, Blak Twang, Lady Sovereign, Wiley en Skinnyman tot gerekend worden. Shystie is echter veel breder dan alleen maar hip hop. Zo was ze de eerste Britse artiest die een eigen personage kreeg in een computerspel genaamd 'Juiced', dat op zowel Playstation als X-Box consoles verkrijgbaar is. Bovendien kreeg ze haar eigen interactieve TV serie genaamd 'Dubplate Drama', waar Shystie zelf de hoofdrol in vertolkt en andere bekende Britse hip hop artiesten gastrollen in spelen. De eerste serie werd door miljoenen mensen bekeken en momenteel wordt er aan het vervolg gewerkt. Echter, eerst zal ze haar nieuwe album uitbrengen!

Meer informatie:

www.dondiablo.com

www.myspace.com/dondiablomusic

www.selloutsessions.com