Lancering maatschappelijk initiatief Stagebank Amsterdam

Stageplaza

Introductie nieuw maatschappelijk initiatief Amsterdam

Stageplaza lanceert op 29 september haar nieuwe maatschappelijke initiatief Stagebank Amsterdam in de Heineken Music Hall. De stagebank richt zich speciaal op bedrijven en studenten uit de regio Amsterdam. Stagebank Amsterdam wil zo de Amsterdamse markt in contact brengen met het regionaal talent.

Stagebankamsterdam.nl wordt op 29 september in de Heineken Music Hall gelanceerd tijdens de Werkmarkt Amsterdam 2006. De werkmarkt, waar leerbanen en stages centraal staan, wordt geopend door burgemeester Cohen.

Stagebank Amsterdam is een regionale portal gericht op stages en afstudeeropdrachten. Via deze website brengen bedrijven hun stagevacatures onder de aandacht van Amsterdamse studenten. Voor beide partijen is de website een uitkomst omdat studenten en bedrijven uit de regio Amsterdam elkaar op èèn plek kunnen ontmoeten.

Het tekort aan stageplaatsen vormt een groot probleem voor studenten en opleidingen. Volgens de Socialistische Partij zijn er zelfs al opleidingen die studenten weigeren omdat er geen stageplaatsen voor ze zijn. Zelfs in de troonrede wordt het belang van voldoende stageplaatsen genoemd. Stagebank Amsterdam zet een stap in de goede richting om dit maatschappelijk probleem op te lossen.

Voor nadere informatie over dit initiatief kunt u terecht bij Stagebank Amsterdam
Natasja van den Heuvel
natasja@stageplaza.nl
Tel.: (0)20 330 58 82
Fax: (0)20 422 20 22
Tel. Privé: 0626886731

Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u terecht bij Stageplaza
Alexandra van der Vliet
alexandra@stageplaza.nl
Tel.: (0)20 330 58 82
Fax: (0)20 422 20 22
Tel. Privé: 0647558504