Gemeente Barneveld


Woningbouw Kootwijkerbroek-West van start

Project dorpsontwikkeling

De bewoners van Kootwijkerbroek hebben een sterke binding met het dorp waardoor er ook een behoefte bestaat aan lokale woningbouw en maatschappelijke voorzieningen. Ook de vraag naar ruimte voor bedrijvigheid is groot, niet in de laatste plaats door de snel veranderende omstandigheden in de agrarische sector. Ten westen van de huidige kern van Kootwijkerbroek ligt een gebied dat prima geschikt is om op korte termijn in die behoefte te voorzien. De gemeente is bezig om dit gebied, in samenspraak met vertegenwoordigers uit Kootwijkerbroek, te ontwikkelen.

Eerste twee woningen in verkoop

De procedures zijn nu zover gevorderd dat de eerste woningen gebouwd kunnen worden. In de lokale media worden twee te bouwen vrijstaande woningen te koop aangeboden. De koopsom bedraagt 495.000,00 vrij op naam. Mensen met een maatschappelijke of economische binding met Kootwijkerbroek kunnen zich inschrijven. De toewijzing gebeurt met een loting.

Meer informatie

Voor meer informatie over kunt u contact opnemen met Midden Nederland Makelaars in Barneveld (0342) 42 34 00 of de website www.mnm.nl.

Barneveld, 19 september 2006

Project Dorpsontwikkeling Kootwijkerbroek Mutatiedatum 29/09/2006

Naar de vorige pagina