Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Bouwens Kunststof Kozijnenfabriek 'maatwerk' in hedendaagse ramen, deuren en kozijnen.

"Met Gealan kunnen we elke architect
op zijn wenken bedienen"

Kunststof is een veelzijdig hedendaags product, waarmee zeer duurzame ramen, deuren en kozijnen worden gemaakt, in zowel hedendaagse als klassieke stijlen. Maar de kozijnenfabriek is daarbij wel sterk afhankelijk van de kwaliteiten en mogelijkheden van zijn profielen. Daarom koos Bouwens Kunststofkozijnen bewust voor Gealan. "Gealan beschikt over een innovatief en strak Hollandsprofiel, waarmee wij elke architect, aannemer en particulier optimaal 'maatwerk' kunnen bieden", zegt eigenaar Ben Bouwens.

Bouwens is dé specialist in het realiseren van individuele wensen. Met vakmanschap, creativiteit een jarenlange ervaring geven ze uitvoering aan elke uitdaging. Bijzondere detailleringen en profileringen vormen voor Bouwens juist een extra uitdaging. Ook wanneer aannemers en particulieren extra snel geholpen willen worden, is het de flexibiliteit van Bouwens te zorgen voor een snelle realisatie. De vakmensen van Bouwens denken graag mee in het zoeken naar de beste maatwerk oplossing. Bouwens kan zowel grote als kleinere projecten aan en levert zowel aan aannemers, projectontwikkelaars als particulieren.

Maatwerk
Bouwens Kunststof Kozijnenfabriek is een echt familiebedrijf . Naast Ben en Wies Bouwens werken ook de drie dochters in het bedrijf. Sandra en Patricia werken op kantoor, Barbara geeft leiding aan de montage. Bouwens wordt gekenmerkt als een producent van kunststof ramen, deuren en kozijnen waarbij creativiteit centraal staat. Begonnen in een pand van 120 m², is Bouwens de laatste jaren uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf met een productiehal met een totaal vloeroppervlak van liefst 1.900 m². Deze maand werd het nieuwe kantoor geopend. De ramen en deuren showen in diverse ontwerpen de brede mogelijkheden van kunststof.

Persoonlijk contact
Het bedrijf onderscheidt zich door haar persoonlijke contact. Bouwens: "Wij willen de klant voor zijn geld een duurzaam product aanbieden. Ramen-, deuren of kozijnen waar hij trots op kan zijn." Maar zegt Bouwens: "Alleen een goed product is niet voldoende. Ook de montage verdient veel extra veel aandacht. Het zijn juist de kleine details in de afwerking, die zorgen voor veel extra meerwaarde". Eén van die extra aandachtspunten is de zorg voor een optimaal met staal versterkt profiel, wat bij Bouwens standaard is.

Gealan
Leverancier Gealan beschikt over moderne hedendaagse profielen, aangepast aan de Nederlandse markt, de regelgeving en de wensen van de gebruiker. De Duitse fabrikant levert als éen van de weinigen al 25 jaar ge-coëxtrudeerde gekleurde profielen, die staan voor duurzaamheid en kleurvastheid en die in veelheid van kleuren leverbaar zijn. De Gealan-profielen zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Bouwens levert een totaalpakket aan kunststof ramen, deuren en kozijnen. Volledig op maat en naar wens van architect, aannemer en particulier. "Ondanks de uitbreiding willen we het flexibele en persoonlijke karakter nooit uit het oog verliezen." De combinatie van innovatieve Gealan profielen en de creativiteit van Bouwens biedt optimale mogelijkheden voor de toekomst.

Bouwens Kunststofkozijnenfabriek
Jan Tademaweg 37
2031 CT Haarlem
Tel: 023.5360665
E-mail: bouwenskunststofkozijnen@chello.nl

---- --