Ingezonden persbericht

UNIEKE SAMENWERKING: DON DIABLO, KUBUS EN EXTINCE NEMEN SAMEN 'SUDDEREN' OP

Gelegenheidscollectief verzorgt bonustrack voor nieuwe Don Diablo single 'I Need to Know', die vanaf 29 september verkrijgbaar is.

De nieuwe single van Don Diablo heet 'I Need to Know' en is een samenwerking met Britse hip hop ster en TV persoonlijkheid Shystie. De single is vanaf 29 september verkrijgbaar en de eerste mensen die de single kopen, krijgen ook nog een extra, aangezien de eerste persing van de single ook de speciale bonustrack 'Sudderen' bevat, hetgeen een samenwerkingsproject is tussen Don Diablo, hip hop producer Kubus en rapper Extince.

Alle betrokken partijen hebben een zeer verschillende achtergrond, hetgeen de samenwerking juist zo uniek maakt. Kubus is de Zwolse hip hop producer, die voor tal van Nederlandse hip hop acts als Duvel Duvel, Jawat, en Opgezwolle beats heeft gemaakt en eerder deze week zelfs een plaat live heeft opgenomen in de Escape met Wu-Tang Clan grootheid Ghostface Killah. Ook Extince is geen onbekende! Hij is bekend van hits als 'Spraakwater' en 'Kaal of Kammen' en was de eerste rapper, die een Top 10 hit scoorde in Nederland. De 'Exter-O-Naldus' is nog immer een zeer gerespecteerde en unieke artiest met zijn eigen, herkenbare sound.

Don Diablo en Kubus kwamen in eerste instantie met het idee om eenmalig samen een track te maken, gewoon om wat lol te maken in de studio. Het duo was unaniem wat betreft de keuze van Extince als gastrapper op de track. De samenwerking tussen Don Diablo en Kubus is blijkbaar zo goed bevallen, dat het duo overweegt om meerdere projecten samen te gaan doen.

Meer informatie:
www.dondiablo.com
www.myspace.com/dondiablomusic
www.selloutsessions.com
www.kubus-biets.nl
www.myspace.com/kubusbeats
www.extince.com
www.top-notch.nl

-----------------------

---- --



Ingezonden persbericht