Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom vrijdag 29 september

BERGEN OP ZOOM, 29 september 2006

Vrouw aangehouden na vernieling ramen

SINT WILLEBRORD: De politie hield op donderdag aan het begin van de avond een 49-jarige vrouw aan aan de Wilgenrijs. De Willebrordse werd aangehouden omdat ze even tevoren de ramen van een woning aan de Wilgenrijs zou hebben vernield. Na verhoor is de verdachte in vrijheid gesteld. Tegen haar zal proces-verbaal worden opgemaakt. Van de woningbouwvereniging, eigenaar van het pand, zal de politie aangifte opnemen van vernieling.

Man duwt kind (10) van fiets

STEENBERGEN: De politie heeft aangifte opgenomen van mishandeling van een 10-jarig meisje uit Steenbergen. Het meisje kreeg op donderdagmiddag onenigheid met een paar meisjes aan de Arnold van Lieropstraat. Even later kwam het tot nog een confrontatie met de meisjes en een onbekende man. Deze liepen vervolgens weg. Het meisje fietste erachter aan en is hierbij van haar fiets geduwd door de onbekende man. Ze viel en brak haar pols. Ze heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

14 bekeuring bij snelheidscontrole

KRUISLAND: De politie hield op donderdag een snelheidscontrole op de Roosendaalseweg. Tussen 20.20 uur en 21.25 uur zijn 95 passanten gecontroleerd, waarvan er 14 in overtreding waren. Hier geldt een maximum van 60 km/u. Hoogst gemeten snelheid bedraagt 80 km/u.

Inbrekers nemen auto mee

BERGEN OP ZOOM: Op vrijdag is er tussen middernacht en 7.00 uur ingebroken in een woning aan de Laan van Everswaard. De daders vernielden een raam en maakten het zo open. Binnen zijn onder andere twee laptops en autosleutels meegenomen. Door middel van de autosleutels is vervolgens een auto weggenomen. Het gaat om een zwarte BMW 320 D Touring met kenteken 77-SB-DZ. De politie heeft aangifte opgenomen en stelt het sporenonderzoek in. Ook is de auto internationaal als gestolen gesignaleerd.

Openbare schennis

STEENBERGEN: De politie kreeg op vrijdagochtend melding van openbare schennis aan de Burgemeester van Loonstraat. Een vrouw wachtte op de bus, toen een man in het bushokje haar aanraakte en zijn geslachtsdeel aan haar toonde. De vrouw heeft de politie gebeld. Deze ging naar de plaats waar het gebeurd was, maar de man was al verdwenen. Ook in de omgeving is de man niet meer gezien.

Auteur: Inge Rijgersberg