Ster wint MarketResponse Intelligence Award

Marketresponse b.v.

Leusden, 29 september 2006

De Ster wint de MarketResponse Intelligence Award

Op donderdag 28 september 2006 heeft de uitreiking van de vijfde MarketResponse Intelligence Award plaats gevonden. De prestigieuze award is uitgereikt aan Stichting ether reclame (Ster). De andere twee genomineerden voor de prijs waren Carglass en Randstad.

De Intelligence Award wordt jaarlijks uitgereikt door MarketResponse voor het meest innovatieve en inspirerende onderzoek van de afgelopen twaalf maanden. Onderzoeken met creatieve, baanbrekende of anderszins opvallende kenmerken komen voor de Intelligence Award in aanmerking. Winnaars van de afgelopen vier jaar zijn Douwe Egberts, Unilever, Ster en AirMiles.

Voor het eerst werd dit jaar de winnaar mede bepaald door het publiek, op basis van een presentatie van elk van de genomineerden met betrekking tot de rol van marktonderzoek in de eigen organisatie. Samen met de vakjury, die dit jaar bestond uit de heer drs. L. Pater (Mediamaal), de heer J. Heuvel (VODW) en de heer mr. C. van Rooijen (MarketResponse), kwamen zij eensgezind tot de winnaar: Ster.

Mevrouw drs. N. Engels (Ster) ontving de MarketResponse Intelligence Award voor het onderzoeksmodel Admeasure dat in samenwerking met MarketResponse, BrandmarC en Prof. dr. W.F. Van Raaij ontwikkeld is. Admeasure kan een adverteerder in vier dagen duidelijkheid geven over de vraag wat een commercial gaat opleveren, hoe dat komt en wat er aan gedaan kan worden om de commercial nog beter te laten werken.

Contact:
Willem Brethouwer (W.Brethouwer@marketresponse.nl) tel: 033-3303333 Petra Immerzeel(P.Immerzeel@marketresponse.nl) tel: 033-3303333

Publicatie uitsluitend met bronvermelding