Goudvishal Arnhem

Arnhem maandag 25 september 2006

PERSBERICHT

Vrijdag 29 september, Goudvishal Arnhem;
Anarcho punk bestaat dat nog?

En of dat nog bestaat. Goudvishal was dit jaar al vaker hét podium met legendarische punk en hardcore bands. Ook nu staat er weer een groep van formaat op de planken met hun exclusieve show in Nederland. Uit de schoot van Florida's DIY punkscene werd in 1992 de band Against All Authority geboren. Al 14 jaar staan ze nu op de barricades met nummers die gevoelige zaken zoals rassenhaat en klasseverschillen in de samenleving bespreken. Met invloeden uit zowel de punkrock als ska zetten ze krachtige nummers neer die niet alleen zijn bedoeld om te vermaken, maar ook om een boodschap over te brengen. Tegenwoordig is de band een vertegenwoordiger van tienduizenden jonge fans die staan achter de idealen en muziek van deze eigentijdse anarchisten. Voor liefhebbers van bijvoorbeeld Rancid een echte aanrader!

'Against the stream' is de naam van de nieuwste plaat van Smash the Statues. De naam had niet beter kunnen passen bij het eigentijdse en eigenzinnige karakter van deze band. Smash the statues staat voor een harde live show en krachtige punkrock nummers met hardcore invloeden en duidelijke statements ten opzichte van gelijkheid en verdraagzaamheid. Wederom dus een band met idealen! De invloeden komen dan ook van bands als Propaghandi, Strike Anywhere & Black Flag.

Terrorpunk, zo beschrijft deze band zichzelf. Op deze toch al zo mooie avond versterkt Blok 1A de line up, deze Rotterdamse punkband is hard aan de weg aan het timmeren in Europa maar ook aan de andere kant van die grote plas die ze de Atlantische oceaan noemen. Met opzwepende snelle drums en harde gitaarrifs staat deze band garant voor een actieve avond dansen en limbo! De band haalt zijn invloeden van bands zoals The Exploited, UK Subs en Chaos UK.

De zaal gaat om 20:00 uur open. Kaarten kosten ¤ 7.00 en je kunt via de Goudvishal website reserveren.

www.aaaonline.org
www.smashthestatues.net
www.blok1a.nl

Suzanne van Bilsen
Publiciteit Goudvishal


* Ik ben bereikbaar op 026 3707082, alleen maandag en woensdag van 10:00 - 15:00 uur *

Goudvishal
Bezoekadres: Vijfzinnenstraat 103, Arnhem
Postadres: Postbus 251 6800 AG Arnhem
Concert info & reserveringen: 026 4457683 Kantoor Telefoon: 026 3707082 Fax: 026 3707083

Bezoek ook onze website www.goudvishal.nl