Gemeente Soest

Sport- en informatiemarkt

Datum: 25/09/2006

Gratis fittest en beweegadvies voor inwoners van de gemeente Soest

Tijdens de Sport- en informatiemarkt op vrijdag 29 september 2006 kunnen alle inwoners van 18 jaar en ouder gratis de fitheid laten testen en kennismaken met het sportaanbod in de gemeente Soest.

Studenten van de opleiding Sport & Bewegen te Hilversum organiseren op deze vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur een sport- en informatiemarkt in sporthal de Bunt aan de Oude Utrechtseweg te Soest. De studenten zijn in het kader van hun opleiding al ruim een half jaar bezig met de voorbereidingen.

Het project wordt ondersteund door het breedtesportproject van de gemeente Soest.

Fittest

Tijdens de sportmarkt willen wij de mensen ook daadwerkelijk aan het bewegen krijgen. We bieden daarom naast de informatiemarkt een gratis fittest aan waarbij iedereen de mogelijkheid krijgt zijn of haar fitheid te laten testen.

Bij de testen wordt gekeken naar lenigheid, spierkracht, balans, coördinatie, uithoudingsvermogen en vetpercentage. Natuurlijk worden deze testen uitgevoerd onder begeleiding van 4e jaars studenten van Sport & Bewegen te Hilversum. Door middel van deze testen krijgt u een zeer goed beeld van uw algemene fitheid!

Dat was nog niet alles!

* Er zal een diëtiste aanwezig zijn die u advies kan geven op het gebied van voeding.

* De Nederlandse Hartstichting zal van de partij zijn om informatie uit te delen!

* Er zijn bewegingsconsulenten aanwezig voor beweegadvies.
* Ook wordt er een fotofietstocht aangeboden die langs verschillende sportverenigingen leidt.

Sportaanbod

Iwoners van Soest kunnen tijdens de sport- en informatiemarkt kennismaken met het sportaanbod in de gemeente Soest. De sportverenigingen, sportscholen en sportorganisaties die hun medewerking hebben toegezegd en aanwezig zijn om mensen te informeren over de diverse sportmogelijkheden zijn onder andere: Badmintonvereniging Badso, Voetbalvereniging Hees, De Landelijke Stichting Gewoon Sport, Aangepast Bewegen en Sporten, Ren en Toervereniging Tempo, Healthclub Better Bodies, SRO Healthclub, Fit4Lady, Triatlonvereniging De Schieter, Tennisvereniging LTC Soesterberg en Volleybalvereniging Stam Sovoco.

Bent u 18 of ouder en wilt u weten hoe fit u bent?

Kom vrijdag dan gezellig langs en neem uw kennissen mee!

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer