Ingezonden persbericht


Persbericht

Delt Documentum Boo(s)t Camp:
Compleet Trainingstraject voor Documentum
Applicatie- en Systeembeheerders

Eindhoven / Brussel / Luxemburg - - 29 september 2006 - - EMC Documentum technologypartner Delt ICT Services, de Benelux technologiedienstverlener gespecialiseerd in document- en content management oplossingen, verzorgt eind oktober / begin november een compleet trainingstraject voor Documentum applicatie- en systeembeheerders. Op basis van 2 dagen per week met een doorlooptijd van 2 weken (applicatiebeheer) of 3 weken (systeembeheer) wordt (toekomstige) Documentum-gebruikers een zéér interessante trainingsmogelijkheid geboden.

"De trainingen worden bij Delt te Eindhoven (NL) verzorgd. Zoals algemeen bekend", stelt Hans Zwartjens, directeur van Delt ICT Services, "verzorgen wij alle Documentum-trainingen in het Nederlands. In een periode van 2 weken (voor Administrators, 3 weken) bieden we een totaal trainingpakket dat tevens te gebruiken is als opfris cursus of voor organisaties die voornemens zijn te migreren naar een Documentum 5.3 omgeving", aldus Zwartjens.

De trainingen 'Delt Documentum Boo(s)t Camp' zijn bedoeld voor Documentum functioneel beheerders, applicatiebeheerders, systeembeheerders en projectleiders en consultants.


· 'Applicatiebeheer' wordt als bundel aangeboden met een tarief van ¤ 1.800,- per persoon op basis van open inschrijving. Deze training duurt in totaal 4 dagen - verspreid over 2 weken, inclusief 2 hotelovernachtingen.


· 'Systeembeheer", wordt als bundel aangeboden met een tarief van ¤ 2.700,- per persoon op basis van open inschrijving. Systeembeheer duurt in totaal 6 dagen - verspreid over 3 weken, inclusief 3 hotelovernachtingen.

Na afloop van de training krijgen de cursisten een Delt Trainingscertificaat uitgereikt.

"Voor deze Delt Documentum trainingen is algemene Documentum kennis nodig op het niveau van 'key-user'", volgens Reindert Roessingh van Delt. "We verwachten dat er ook een aantal organisaties is die het 'Delt Documentum Boo(s)t Camp' zullen gebruiken als 'opfris cursus' of die van plan zijn om in de nabije toekomst naar een Documentum 5.3 omgeving te migreren. Voor die laatste groep is van belang dat het 'what's new in 5.3' ook duidelijk aan bod komt."

Wie gebruik wil maken van één van deze trainingen of vragen heeft, kan een email sturen naar rroessingh@delt.nl of bellen: +31 - (0) 40 - 2507900.

Delt ICT Services BV (NL), Postbus 7187, 5605 JD Eindhoven.

Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911, www.delt.nl

euroscript Delt Belgium BVBA (B), Avenue Jules Bordetlaan 166, B-1140 Brussel.

Tel.: +32 26422510, fax: +32 26422518, www.delt.be

euroscript Delt Luxembourg S.A., 55, rue de Luxembourg, L-8077 Bertrange. Tel.: +35 231 44 11-328, fax: +35 231 44 11-339, www.euroscript.com

Over Delt ICT Services

Delt ICT Services BV / euroscript Delt Belgium BVBA - onderdeel van de euroscript groep (www.euroscript.com) - is een Benelux technologiedienstverlener die gespecialiseerd is in document- en content management oplossingen. De onderneming richt zich met name op het leveren van hoogwaardige en gespecialiseerde diensten rond de analyse en realisatie van document- en content management functies en -oplossingen. Dit zowel als onderaannemer en als hoofdaannemer. Delt ICT Services heeft haar diensten volledig geconcentreerd rond de nieuwste softwarefuncties van Documentum en alle daaraan verbonden ondersteunende softwareproducten en -technologieën. Dit is met name van toepassing op alle webgebaseerde toepassingsmogelijkheden. Delt ICT Services is daardoor dé Documentum Signature Partner in de Benelux. Als officieel Documentum partner levert Delt tevens een groot aantal eindgebruikers-, programmeer- en systeembeheerder-opleidingen voor het gebruik van de nieuwste Documentum-softwarefuncties. Het betreft hier zowel standaard als maatwerk opleidingen in klassikale of individuele setting. Bij voldoende deelnemers kunnen de opleidingen ook in-huis worden gegeven. Delt ICT Services werkt constant aan de verdere verdieping van haar kennis van de Documentum-oplossingen. Hiervoor is Delt vaak nauw betrokken bij het Documentum "new-product test- en release programma". Hierdoor kan Delt zich vroegtijdig een beeld vormen van de nieuwste mogelijkheden en de eventuele veranderingsconsequenties van deze nieuwe Documentum-softwarefuncties. Met de kennis en diensten van Delt ICT Services halen organisaties meer gebruiksrendement uit hun investering in software van Documentum.