Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Aanhoudingen winkeldiefstal

Publicatiedatum: 29-9-2006 14:33:38

Arnhem/Velp - De politie heeft donderdag een aantal aanhoudingen verricht inzake winkeldiefstal.
Een 31-jarige Arnhemse is donderdagochtend om 11:50 uur in een winkel aan de Hanzestraat aangehouden. De vrouw zou een fles rode wijn verstopt hebben in een kinderwagen en deze zonder te betalen mee hebben willen nemen. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en ze heeft een dagvaarding mee naar huis gekregen.
Een 59-jarige inwoonster van Velp is donderdagmiddag om 15:00 uur aangehouden in de IJsselstraat in Velp. De vrouw zou twee sigarettenpakjes voor de kassa van een winkel in haar handtas hebben gedaan zonder deze af te rekenen. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.
Twee viertienjarige meisjes uit Gendt en Heteren zijn donderdagmiddag omstreeks 16:00 uur in de Vijzelstraat in Arnhem aangehouden. De twee zouden sieraden hebben gestolen in een kledingwinkel. Tegen de meisjes is proces-verbaal opgemaakt en ze zijn overgedragen aan bureau HALT. Een 15-jarig meisje uit Tolkamer is donderdagmiddag om 16:50 uur in een kledingwinkel aan de Vijzelstraat in Arnhem aangehouden. Ze wordt ervan verdacht een blouse gestolen te hebben. Tegen het meisje is proces-verbaal opgemaakt en overgedragen aan bureau HALT. Een 57-jarige Arnhemmer is donderdagmiddag om 17:55 uur in winkelcentrum Kronenburg aangehouden. De man zou in een winkel voor ruim 60 euro aan toiletartikelen hebben weggenomen. Tegen de Arnhemmer is proces-verbaal opgemaakt.
Een 35-jarige Arnhemmer, een zogenaamde veelpleger, is donderdagavond om 19:40 uur aangehouden in een warenhuis in het centrum van Arnhem. De Arnhemmer zou meerdere verpakkingen gel hebben gestolen. De Arnhemmer is aangehouden en later in verzekering gesteld. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij heeft een dagvaarding gekregen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---