Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 29 september 2006

Vanachter je computer een sporthal reserveren

In het verleden namen sportverenigingen en particulieren die een uurtje willen sporten telefonisch of per e-mail contact op met het Sportbedrijf. Maar vanaf vandaag is het ook mogelijk om online, via de website van het Sportbedrijf, een sporthal te reserveren. In één oogopslag kan de sportieve Alkmaarder vanachter zijn computer zien of er nog een sporthal vrij is.

Met het online reserveren van een Alkmaarse sporthal speelt het Sportbedrijf in op de wensen van de zaalsporter. Veel zaalsporters gaven namelijk aan dat zij de behoefte hebben om 's avonds of in het weekend een sportieve activiteit te plannen.

Sportief Alkmaar
Via de website www.sportiefalkmaar.nl kan de zaalsporter 24 uur per dag, na het aanmaken van een gebruikersnaam met wachtwoord, een optie op een sporthal nemen. De volgende werkdag geeft het Sportbedrijf door of de optie omgezet kan worden naar een definitieve reservering.

Het online reserveren is op dit moment mogelijk voor de Alkmaarse sporthallen Oosterhout, Alkmaar Noord, Hoornse Vaart en De Meent. Maar ook de Sportzaal Oudorp (De Spil) kan men online reserveren. Uiteraard blijft het Sportbedrijf tijdens kantooruren gewoon bereikbaar voor reserveringen via e-mail: sportbedrijf@alkmaar.nl of telefoon: 072-5489310.

Meer informatie:
Chantal Kolleman, afdeling Communicatie, tel. 072-5488986.


-----------------------


---- --