Ingezonden persbericht


PERSONALIABERICHT

Stefan Heinis krijgt de leiding over GITP Amsterdam

Amsterdam, 29 september 2006 ­ De leiding over de Amsterdamse vestiging van GITP komt in handen van Stefan Heinis. Hij neemt deze functie per
1 oktober over van zijn voorganger Puck Dinjens, zij wordt senior adviseur bij GITP Executive Partners. In zijn nieuwe functie als manager van de Amsterdamse vestiging van GITP, is Stefan Heinis verantwoordelijk voor ruim 3 miljoen euro aan omzet en voor 15 adviseurs. Naast zijn leidinggevende activiteiten, blijft Stefan beschikbaar als adviseur voor belangrijke klanten van GITP.

De benoeming tot manager is een volgende carrièrestap van Stefan Heinis binnen GITP. Hiervoor combineerde hij de functie van adviseur bij GITP Amsterdam met zŽn rol als kennismanager Werving & Selectie. Stefan Heinis is reeds sinds 2000 werkzaam bij GITP.

Voor zijn komst naar GITP was Stefan landelijk manager automatisering van uitzendbureau Content, waar hij zijn carrière in 1996 begon als consultant Werving & Selectie en waar hij vervolgens business unit manager werd.

Drs. Stefan Heinis (35) studeerde Bedrijfskunde aan de Rijks- Universiteit Groningen en deed de post-doctoraalopleiding management consultant aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Stefan Heinis Heinis is co-auteur van het in 2005 verschenen 'Jij bent aan Z', een loopbaanboek voor ambitieuze hoogopgeleiden. Belangrijke adviesklanten van GITP Amsterdam zijn ABN AMRO, Delta Lloyd, Rabobank, Rijkswater- staat, ArboDuo en verscheidene regionale overheden.

Over GITP
GITP Amsterdam is onderdeel van GITP International B.V., een HRM-adviesbureau met als kernactiviteit het beoordelen en ontwikkelen van mens en organisatie. De dienstverlening van GITP Amsterdam omvat assessment & advies; loopbaanadvies & coaching; werving & selectie; outplacement en opleidingen. GITP is toonaangevend in het beoordelen en ontwikkelen van mens en organisatie. Dit is te danken aan de wetenschappelijke onderbouwing van de diensten en de langdurige
1 / 2

relaties met klanten van naam. GITP heeft vestigingen in Nederland en België en heeft sinds 2004 een belang in het in Parijs gevestigde Obifive. Het heeft andere samenwerkingsverbanden met (HR-)bureaus in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Polen en Scandinavië. GITP telt ruim 300 medewerkers, verdeeld over 17 vestigingsplaatsen en heeft een omzet van 42 miljoen euro.