Gemeente Geertruidenberg


Vanaf vrijdag kermis in Geertruidenberg

De kermis in Geertruidenberg staat weer voor de deur. Van vrijdag 29 september t/m dinsdag 3 oktober is het weer feesten geblazen op de markt in Geertruidenberg.

En er valt weer veel te genieten, voor zowel de kleintjes als voor de ouderen. Een greep uit de vele attracties: draaimolen, lucky cranes, rupsbaan, cake walk, safaritrip, autoscooter en buggybaan.

Vrijdag eurodag

Op de eerste dag van de kermis is het eurodag. Bij alle draaizaken kun je op vrijdag voor 1,- een kaartje kopen.

Kleurwedstrijd

De kermisexploitanten vragen alle kinderen mee te doen aan de kleurwedstrijd. Op de basisscholen in Geertruidenberg zijn deze week kleurplaten uitgereikt aan de kinderen van groep 1 t/m 6. Wil je ook een mooie prijs winnen dan moet je je kleurplaat uiterlijk zondag 1 oktober inleveren bij kermisattractie Buggy. Op maandag 2 oktober om 19.00 uur zal wethouder Antoon van den Enden de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd verzorgen. Dus zorg dat je meedoet en een mooie kleurplaat inlevert.

Prijswinnaars 2005

De prijswinnaars van de ballonenwedstrijd 2005 zijn ook bekend, de ballonen van Laurence Marcelissen, Astrid Zijlmans en Justin Janssen hebben vorig jaar de meeste kilometers afgelegd. Zij krijgen hiervoor op maandag 2 oktober 19.00 uur een mooie prijs uitgereikt.

Kortingsbonnen

Als je met korting gebruik wil maken van de attracties op de kermis in Geertruidenberg moet je in weekblad De Langstraat van vorige week kijken. Daar staan kortingsbonnen die je kunt uitknippen en inleveren bij de attracties op de kermis in Geertruidenberg.

Herman uit Idols dinsdags met de kermis

Hij is bekend geworden door zijn optreden in Idols, vorig jaar maakte hij zijn entree met zijn eigen versie van Madonnas Get into the Groove en zijn zelfverzonnen dansbewegingen. Dit jaar heeft hij een eigen liedje, Im a dancer later horen. Ben je ook benieuwd, kom dan dinsdagavond 3 oktober om 19.00 uur naar het optreden van Herman.