3 e persbericht van vrijdag 29 september 2006

Berichten uit de regio

Eindhoven, 29-09-2006

Eindhoven: Politie neemt rijbewijs in na rijden onder invloed

Op de Kangoeroestraat heeft de politie vrijdag om 16.35 uur een 58-jarige Eindhovense automobilist aangehouden. De man had gedronken en blies een promillage van ruim 1,3. De politie nam zijn rijbewijs in en maakt proces-verbaal op. De auto van de man bleek niet apk-gekeurd en verzekerd te zijn. Ook voor deze feiten maakt de politie proces-verbaal op.

Eindhoven: Politie houdt man aan na huiselijk geweld

Vrijdag om 15.10 uur heeft de politie een 30-jarige Eindhovenaar bij zijn woning in het stadsdeel Strijp aangehouden. De man zou zijn 28-jarige vrouw bij de keel hebben gegrepen. Hij had ook een ruitje van de voordeur vernield. De man is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Politie bekeurt 26 maal bij controles

Bij verschillende controles in het stadsdeel Stratum heeft de politie 26 bekeuringen uitgeschreven. De meeste bonnen werden uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel (12). Verder voor ondermeer te hard rijden, niet handsfree bellen, over de vluchtstrook rijden en rijden door rood.

Helmond: Politie neemt rijbewijs bromfietser in

Op de Rivierensingel heeft de politie vrijdag om 19.05 uur een 48-jarige Helmondse bromfietser aangehouden. De man had gedronken en blies 1,4 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen en de politie maakt proces-verbaal op.

Luijksgestel: Politie rolt hennepkwekerij op

De politie heeft vrijdag om 12.00 uur een 24-jarige man uit Luijksgestel aangehouden. In de woning van de verdachte aan de Prins van Luikstraat vond de politie een hennepkwekerij met 145 planten. De stroom werd illegaal afgetapt. De planten en de apparatuur zijn in beslag genomen. De man is na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De energiemaatschappij is in kennis gesteld.