Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Century Auto Groep nieuwe hoofdsponsor van Haute Couture Fashion Gala 2006

Op zaterdag 30 september organiseert Organisatiebureau Plan Effect het 'Century Fashion Gala 2006'. Dit Fashion Gala wordt voor de zevende keer georganiseerd en verheugt zich in een enorme belangstelling. Natuurlijk is Organisatiebureau Plan Effect er trots op het evenement te mogen organiseren. Immers, zo'n top-evenement moet behouden blijven voor Drenthe!

Century Auto Groep heeft aangegeven graag hoofdsponsor te willen worden van dit Fashion Gala, dat daarmee als naam krijgt 'Century Fashion Gala 2006'.

De Century Auto Groep is een van de grootste aanbieders van mobiliteit in Noord-Nederland en de officiële vertegenwoordiger van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi en Seat. In november 2006 zal tevens het merk Porsche worden aangesloten. Begonnen in de jaren dertig in de stad Groningen - nog steeds de locatie van de hoofdvestiging - is de Century Auto Groep uitgegroeid tot een organisatie met vestigingen in Assen, Delfzijl, Eelde, Groningen, Tynaarlo, Roden en Winsum. Per 1 september aanstaande zullen de automobielbedrijven van Volkswagen en Audi in Emmen en Coevorden deel uitmaken van de Century Auto Groep en de naam Century dragen. De Groep bestaat uit 5 zogenaamde business units die de vijf kerndisciplines vertegenwoordigen: Personenwagens, Bedrijfswagens, Service, Schadeherstel en Leasing & Rentals.

MART VISSER

Het Fashion Gala in Emmen heeft een lange traditie met grote namen op het gebied van Haute Couture. Naast Frank Govers en Edgar Vos, hebben ook Sheila de Vries en Michel Kalalo reeds geshowd in Emmen.

In 2001 en 2004 is er samengewerkt met Mart Visser. Vanwege het grote succes is er ook dit jaar besloten om Mart Visser uit te nodigen om de Noordelijke Najaarspremière 2006 van zijn Haute Couture collectie in Emmen te houden. Uniek, want Mart Visser showt z'n hele collectie alleen voor zijn eigen klanten in het Hilton Hotel in Amsterdam én voor ons Fashion Gala in Emmen! Daarmee onderscheidt het evenement zich van alle andere evenementen in Noord Nederland!

Op het programma staat verder een prêt à porter-show met mode van Heldring Damesmode, Schomaker Herenmode, Greving & Greving optiek, Wolters Juweliers en Parfumerie van Os met sieraden van Otazu. Het Fashion Gala kent verder een culinair hoogstaand sponsordiner, een chique ontvangst van de gasten en natuurlijk een spetterende Afterparty. De exclusieve opzet van het Fashion Gala is gehandhaafd. Dat betekent dat er slechts plaats is voor 1200 bezoekers. De organisatie verkeert in de luxe positie dat bijna alle kaarten alweer verkocht zijn.

Zoals gezegd tekent Organisatiebureau Plan Effect wederom voor de organisatie van het evenement. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang, en het belooft wederom een avond met allure te worden!