Ingezonden persbericht


ActionNow brengt al je favoriete Heroes of Action op 30 september!

Boek 30 September in je agenda voor een avondje met Schwarzenegger, Stallone, Van Damme en Swayze op de buis

Brussel - September 2006 - Fans van filmactie worden op 30 september verwend door ActionNow. Op het exclusieve filmthema kanaal zie je dan grote topactiefilms van de voorbije jaren. End of Days, Judge Dredd, Legionnaire en Black Dog brengen de nodige spanning, actie én topacteurs zoals Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme en Patrick Swayze in je huiskamer. En dit exclusief op ActionNow, hét filmthemakanaal bij CAIWay , Canal Digitaal, Multikabel en KPN's Mine-TV. Om geen actie te missen, zijn alle films reclamevrij en uiteraard in het Nederlands ondertiteld. Voor meer informatie surf je naar www.actionnow.tv. End of Days
Judge Dredd: Stallone in de toekomst!
Legionnaire: Jean-Claude Van Damme op bezoek bij de maffia Black Dog
End of Days

Op 28 december 1999 gaat het leven zijn gewone gangetje en brengen de bewoners van New York alles in gereedheid voor de festiviteiten rond het nieuwe millennium. Echter de duivel (Byrne) heeft andere plannen: hij gaat op zoek in New York naar een bruid en dit wordt de 20-jarige Christine York (Tunney). Als zij een kind baart tussen 23.00 uur en middernacht, zal de wereld vergaan. De enige die hier iets aan kan doen, is de atheïst en ex-agent Jericho Cane (Schwarzenegger) die door de moord op kind en vrouw zijn geloof kwijt is. Deze actiefilm werd geregisseerd door Peter Hyams. Met o.a. Arnold Schwarzenegger, Gabriel Byrne en Robin Tunney.

Genre: Action / Drama / Horror / Mystery / Thriller

Beelden: http://www.rcvextranet.nl/showfoto.html?f=1085&t=hires&foto=end%20of%20days%204.jpg

Photocredits: RCV Entertainment
Judge Dredd: Stallone in de toekomst!

Judge Dredd brengt topacteurs zoals Sylvester Stallone, Armand Assante en Rob Schneider op het scherm. Danny Cannon, de regisseur, brengt het verhaal van de toekomst waar de mensheid opeengepakt zit in mega-steden die hen beschermen tegen de buitenwereld. De vrede wordt bewaard door de Judges: politie, jury en uitvoerders van de wet tegelijk. Judge Dredd wordt veroordeeld voor de moord op een reporter. Met de hulp van een gevangene die hij zelf veroordeeld heeft, gaat Dredd proberen zijn naam te zuiveren.

Genre: Action / Crime / Sci-Fi

Beelden: http://www.rcvextranet.nl/showfoto.html?f=602&t=hires&foto=Foto%201%20Judge%20Dredd.jpg

Photocredits: RCV Entertainment
Legionnaire: Jean-Claude Van Damme op bezoek bij de maffia

Deze actiefilm werd geregisseerd door topregisseur Peter Macdonald (Rambo III, The Young Indiana Jones Chronicles) en cast Jean-Claude van Damme (Timecop), Adewale Akinnuoye-Agbaje (The mummy returns) en Steven Berkoff (Absolute beginners). Alain Lefevre (Jean-Claude van Damme) wordt verliefd op de vriendin van een maffiabaas. Uiteraard is deze laatste hier niet mee opgezet en moet Alain vluchten voor zijn leven. Hij besluit in dienst te gaan bij het Franse Vreemdelingenlegioen. Na zijn diensttijd wil hij terugkeren naar Parijs om wraak te nemen op de maffia, maar eerst zal hij de nodige overwinningen moeten behalen.

Genre: Action / Adventure / Drama / War

Beelden: http://www.rcvextranet.nl/showfoto.html?f=1095&t=hires&foto=Legionnaire%20dia%201.jpg

Photocredits: RCV Entertainment
Black Dog

De ex-gevangene Jack Crews (Swayze) neemt een baan als vrachtwagenchauffeur. Hij rijdt door de gehele Verenigde Staten heen. Crews rijdt, zonder dat hij het beseft, met illegale wapens aan boord, die zijn corrupte baas Red (Meat Loaf) wil verkopen. Als Crews weigert zijn lading te laten jatten door zijn baas, wordt zijn dochtertje ontvoerd en moet hij haar zien te redden. Deze actieprent werd geregisseerd door Kevin Hooks.

Genre: Action / Crime / Drama / Thriller

Beelden: http://www.rcvextranet.nl/showfoto.html?f=890&t=hires&foto=Black%20Dog%20dia%201.jpg

Photocredits: RCV Entertainment

100% films

ActionNow! bestaat voor 100% uit films met de volgende thema's: gemiddeld 50% actie, 20% thriller, 20% science fiction en 10% martial arts. ActionNow! start met 400 uur televisie premières. Ook krijg je het beste van eind jaren negentig tot nu. ActionNow! biedt kijkers een spannend filmthema kanaal aan waar je de meest populaire en alleen actiefilm genres op te zien krijgt. Thema avonden rond filmsterren of rond specifieke evenementen zullen regelmatig worden geprogrammeerd. ActionNow! is bovendien reclamevrij zodat je geen seconde mist van de actie!

Kijk ActionNow! via kabel, satelliet of dsl

ActionNow! wordt verspreid via kabel en satelliet en DSL . Op dit moment lopen er onderhandelingen met diverse aanbieders. De abonnees van CAIWay , Canal Digitaal, Multikabel en KPN's Mine-TV kunnen nu reeds genieten van het aanbod. Consumenten die meer willen weten over ActionNow! en hoe ActionNow! (binnenkort) te verkrijgen is, kunnen onze website bezoeken of die van de vermelde aanbieders:

www.actionnow.tv www.canaldigitaal.nl

www.caiway.nl www.mine.tv www.multikabel.nl Noot voor de redactie (