Ingezonden persbericht


Nu ook 1 daags seminar haal meer uit jouw leven!

Hendrik van der Ham en Rosier Benoit hebben succes met hun weekendseminar 'Haal meer uit jouw leven!' De tweedaagse is telkens volgeboekt. Steeds vaker kregen de twee coaches het verzoek om naast het 2 daagse seminar een 1 daags seminar te geven, omdat er dan nog meer mensen aan kunnen deelnemen. Niet iedereen kan zich tenslotte 2 dagen vrijmaken om de technieken van Van der Ham en Benoit te leren. Aan dit verzoek geven zij graag gehoor en na het volgende weekendseminar op 30 september en 1 oktober a.s. in het Mirrorcenter in Amsterdam, komt er een 1 daags op 21 oktober a.s!

Het 1 daags seminar behandelt emoties in kracht omzetten, succesbewustzijn creëren en succesvol communiceren vanuit je intentie. Hier wordt een stevige basis voor een succesvol leven gelegd. In het weekendseminar wordt ook leiderschap en afstemmen op liefde behandeld, waardoor niets ons succes meer in de weg staat. Meer informatie en inschrijven op www.CompoSure.nl of bellen naar 036 ­ 530 32 82.

Enkele reacties van deelnemers: 'Ik ben enthousiast!', 'Het heeft me rijker gemaakt!' en 'Inspirerend!' Deelnemen aan dit seminar verandert je leven en maakt het rijker! Alles wordt anders als we ons leven anders kunnen bezien, aldus Van der Ham en Benoit. Dus haal meer uit je leven en grijp je kans.

Rosier Benoit is allround trainer en Hendrik van der Ham is ondermeer schrijver van het boek 'De Zevende Dag ­ De Liefde', een handleiding naar een gelukkiger leven. Degenen die zich uiterlijk twee weken voor het seminar aanmelden krijgen ¤ 25,- korting voor het weekendseminar en ¤ 10,- op het 1 daags seminar.

Met liefdevolle groeten,

Rosier Benoit - trainer
Hendrik van der Ham - trainer
Margie Kimmel - organisatie

CompoSure
Your way to get in the 'driversseat'!
info@composure.nl
www.composure.nl