Gemeente Capelle a/d IJssel

Landelijke Banenmarkt 2006

Op zaterdag 30 september 2006 vindt op CWI-vestigingen in heel Nederland de Landelijke Banenmarkt 2006 plaats. Ook op het CWI IJsselgemeenten aan de Mient 24-26 kunnen werkzoekenden zich oriënteren op uiteenlopende vacatures en kennismaken met werkgevers. Daarnaast kunnen werkzoekenden workshops volgen over solliciteren en het starten van een eigen bedrijf en informatie vinden over opleidingen. De Landelijke Banenmarkt wordt georganiseerd door CWI (Centrum voor Werk en Inkomen), UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) en de gemeenten Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Naast werkgevers uit verschillende branches zoals zorg, techniek, administratie, handel en horeca, zullen ook opleidingsinstanties en reïntegratiebedrijven aanwezig zijn om vacatures, opleidingen en leerwerktrajecten aan te bieden. Werkgevers en werkzoekenden kunnen elkaar op deze manier snel vinden.

Bent u werkgever?

Op 30 september kunt u als werkgever persoonlijk kennismaken met gemotiveerde werkzoekenden in elke branche. Mensen met een relevante opleiding en recente werkervaring. De Landelijke Banenmarkt is de beste manier om uw openstaande vacatures te presenteren met mogelijkheden op zowel lokaal als op landelijk niveau. Landelijk krijgen ruim 240.000 werkzoekenden in september een persoonlijke brief met een uitnodiging om op 30 september een bezoek te brengen aan de dichtstbijzijnde CWI-vestiging. Voor meer informatie kunt u bellen met 0800-8001.

Bent u werkzoekende?

De Landelijke Banenmarkt is de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met een groot aantal werkgevers uit verschillende branches. Om te zorgen dat er zoveel mogelijk kennismakingen kunnen plaatsvinden, zijn werkgevers eind juni per brief uitgenodigd om zich op de Landelijke Banenmarkt als standhouder te presenteren. Een bezoek aan de Banenmarkt verhoogt de kans op werk aanzienlijk. Alleen al het feit dat u laat weten dat u beschikbaar bent voor de arbeidsmarkt is uitermate belangrijk. Een tip is om ook uw CV mee te nemen. Maar het belangrijkste is dat u een potentiële werkgever laat weten dat u gemotiveerd bent. Dus komt u langs op de Landelijke Banenmarkt bij het CWI-IJsselgemeenten aan de Mient 24-26 in Capelle aan den IJssel?