BedrijfsautoRAI

30 september Chauffeursdag tijdens Mercedes-Benz Transportdagen

(9/14/2006)
Op zaterdag 30 september a.s. vindt tijdens de tweejaarlijkse Mercedes-Benz Transportdagen in het Autotron Rosmalen de Chauffeursdag plaats. Een dag die garant staat voor bijzondere demonstraties, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Mercedes-Benz bedrijfswagens en plezier voor het hele gezin. Toegang is gratis, aanmelden kan via www.mercedes-benz.nl.
Ook dit jaar organiseert Mercedes-Benz de âMercedes-Benz Transportdagenâ in het Autotron Rosmalen. Tijdens dit informatieve en vooral gezellige evenement kan de bezoeker kennismaken met alle mogelijke mobiliteitsoplossingen en noviteiten die Mercedes-Benz te bieden heeft. Op de laatste dag, 30 september, vindt traditiegetrouw de Chauffeursdag plaats.

Nieuwe ontwikkelingen
Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar dan ook in hoog tempo op. De nieuwe Sprinter is daar een uitstekend voorbeeld van, maar ook de innovatieve BlueTec-techniek bij de Mercedes-Benz trucks bewijst dat het concern voorop loopt. Niet alleen vanwege de milieuvriendelijkheid, maar ook door de bijzonder aantrekkelijke subsidies! En dat zijn zaken die Mercedes-Benz graag met haar relaties wil delen.

Vreemd merk rijders ook welkom
Tijdens deze Chauffeursdag zijn alle chauffeurs, zowel Mercedes-Benz rijders als chauffeurs van andere merken, uitgenodigd om uitgebreid kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen. Er vinden gedurende de dag continue demonstraties plaats, onder andere de Mercedes-Benz Actros PowerShift automatische versnellingsbak, er zijn verschillende accessoirestands en er worden bijzondere special editions getoond. Vroege vogels die zich als eerste inschrijven, kunnen ook zelf rijden met de nieuwste Mercedes-Benz trucks.