TROS
Hilversum, 27-09-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 30 september
Radio 2 - 16.00 uur

ROWWEN HEZE & BORIS TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

ROWWEN HEZE's nieuwe album Rodus & Lucius, vernoemd naar de honden die horen bij een tot studio verbouwde boerderij op de Peel, is net uit. Zanger Jack Poels is verantwoordelijk voor alle teksten en de muziek. Aanstaande zaterdag hoort u enkele van hun nieuwe nummers.

Ook BORIS komt langs in TROS MUZIEKCAFÉ. De Idolswinnaar van 2004, een zanger die de soul, funk en jazz op zijn eigen geweldige manier combineert, brengt eind oktober zijn album 'Holy Pleasure' uit. De gelijknamige single ligt al in de winkels en hij zingt dit nummer uiteraard zaterdag bij ons.

Verder te gast: JUDITH NIJLAND, ze belooft onherkenbare covers en die krijg je dan ook op haar album 'Suitcase Of Songs'. Daarnaast levert Judith Nijland nog een paar eigen nummers, zoals het lekker broeierige 'Don't Stop Doing What You Do'. Prima songs met prettige arrangementen van een meer dan goede zangeres en liedjesschrijfster die talent, durf en originaliteit op fijne wijze combineert.

CRISTINA BRANCO & ANA SALAZAR, twee koninginnen op hun eigen muziekgebied staan samen op het podium van TROS MUZIEKCAFÉ. De prachtige ontroerende stem van fadista Cristina Branco samen met de vurige flamenco zangeres en danseres Ana Salazar....een combinatie die je niet vaak mee maakt en waarvan het hart van elke liefhebber sneller gaat kloppen.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/