Bud Bundy en Dr. Satan in de Rai Amsterdam

Amsterdam record convention

Bud Bundy en Dr.Satan zijn de speciale gasten op de Platen & CD Beurs in de Rai te Amsterdam op zaterdag 30 september. Kenmerkend voor dit internationale evenement is de combinatie van popmuziek en film, fantasy en science fiction. Zoals altijd is er dan ook weer een enorm assortiment elpees, singles, maxisingles, ceedees, dvds, soundtracks, cultfilms, speelgoed, miniaturen en boeken te vinden. Deze keer aangevuld met de gelegenheid tot het ontmoeten van een van de sterren uit de tv-serie 'Married with Children' en supergriezel Dr. Satan.

Elf seizoenen lang gaf de Amerikaanse acteur en zanger David Faustino gestalte aan de rol van Bud, de zoon van schoenverkoper Al Bundy en zijn oversekste vrouw Peggy. Bud is wel de slimste van het hele stel, maar heeft tot zijn frustratie weinig succes bij de meisjes. Dr.Satan is de bekendste rol van Walter Phelan in de door Rob Zombie geregisseerde horrorfilms 'House of 1000 Corpses' en 'Devils Rejects'. Beide acteurs komen speciaal voor deze beurs naar Amsterdam en bezoekers kunnen een praatje met ze maken, met ze op de foto gaan of een handtekening krijgen.

De beurs in de Amsterdamse RAI vindt plaats op een prachtige locatie: de Europa Foyer, een fraai ingerichte zaal met sfeervolle verlichting en een eigen bruin café. Zo blijft het een gezellige ontmoeting van kenners, fans, liefhebbers, verzamelaars en met name deejays. Platen zijn bij hun weer ongekend populair en er bestaat geen betere remedie tegen hun onstilbare platenhonger dan een bezoekje aan de Rai. Op de beursvloer zijn altijd een groot aantal professionele draaiers te vinden en het aanstormende talent volgt in hun kielzog. Uiteraard gaat hun belangstelling vooral uit naar de maxisingles of 12-inches, die hier in alle genres te vinden zijn. Er zijn nieuwe en oude releases, discohits uit de jaren zeventig, vroege househits uit de jaren tachtig en hip hopklassiekers uit de jaren negentig. Ook jazz, dance, r&b en reggae zijn hier op vinyl aanwezig. Maar ook op cd en dvd is er muziek te vinden in elke stijl: van rock & roll tot punk, van heavy metal tot country en van nederbeat tot cabaret.

De Platen, CD, DVD, Film & Scifi Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 30 september van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 6 euro. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Houders van CJP en Pas 65 krijgen 1 euro korting. Bel voor meer informatie overdag naar 0229 213891 of kijk op internet: www.recordplanet.nl