Gemeente Amersfoort

Persbericht

Feestelijke Opening Nieuwe Dorpshuis De Dissel

Zaterdag 30 september is het zover. Op deze dag wordt het nieuwe Dorpshuis De Dissel officieel in gebruik genomen. Vanaf 12.00 uur beginnen de festiviteiten en die zullen tot het begin van de avond duren. Medio augustus opende het gloednieuwe Dorpshuis al haar deuren voor de vaste gebruikers; diverse (sport)verenigingen uit Hooglanderveen, Vathorst en omstreken.

Het Amersfoortse architectenbureau Poolen heeft het nieuwe Dorphuis De Dissel ontworpen. De exploitatie van de nieuwe vestiging is in handen van de SRO. Ontwikkelingsbedrijf Vathorst BV werkte met Heijmans BV aan de uitvoering van het indrukwekkende project. Gezamenlijk is de feestelijke dag voorbereid, waarbij de deelname en medewerking van de vaste gebruikers van het oude- en nieuwe Dorpshuis De Dissel centraal staat.

Het programma ziet er als volgt uit:

12.00 uur Showband Animato start vanuit het oude Dorpshuis De Dissel, door Hooglanderveen en zal rond 13.00 uur eindigen bij het nieuwe Dorpshuis De Dissel

13.00 uur feestelijke opening door wethouder Mirjam van 't Veld met koffie taart! Het stichtingsbestuur Dorpshuis De Dissel zal 'het stokje' (de Dissel) overdragen.

13.00 tot 17.00 uur sport en spel in de nieuwe sportzaal, voor jong en oud, verzorgd door de SRO

13.00 tot 19.00 uur UITMARKT DE DISSEL

* informatie van ± 25 verenigingen uit Hooglanderveen en Vathorst
* dans-, sport- en muziekoptredens door verenigingen * presentatie sportschool: Health Club Fit2Move zie: www.fit2move.nl voor de speciale openingsactie!

17.00 uur optreden buutreedner 'Boer Bart'
aanbieden cadeau door wethouder Hans van Daalen

17.00 tot 19.00 uur receptie met muziek 'Jazzteam' o.l.v. Gijs van Hamersveld, een drankje en een hapje!

doorlopend bent u van harte welkom voor een rondleiding door De Dissel onderleiding van zéér gastvrije, ludieke gidsen

informatie De Dissel 033 - 257 17 25 en www.sro.nl

.....................................

(voet