Gemeente Apeldoorn

Banenmarkt CWI/Activerium

Op zaterdag 30 september aanstaande organiseert het Centrum voor Werk en Inkomen Apeldoorn een banenmarkt in het Activerium. Het Activerium is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. De banenmarkt is dé plek voor werkzoekenden die op zoek zijn naar een (andere) baan. Daarnaast is er uitgebreide en interessante informatie aanwezig over alles wat met werk te maken heeft.

De banenmarkt is er voor iedereen die op zoek is naar werk of graag van baan wil veranderen. Op dit moment staan er in de regio Apeldoorn ruim honderden vacatures open. In alle mogelijke branches en sectoren, zowel vast als tijdelijk en fulltime of parttime. Bovendien verwacht CWI, speciaal voor de banenmarkt, nog eens honderden extra vacatures te kunnen presenteren.

Daarnaast is er op de banenmarkt informatie aanwezig over alles wat met werk te maken heeft, zoals informatie over solliciteren, arbeidscontracten, ontslag en de arbeidsmarkt. Maar ook over beroepen, opleidingen, cursussen, CTC (Competentie Test Centrum), werken in het buitenland of werken met een arbeidshandicap. Tevens vinden er diverse leuke verrassende activiteiten binnen het Activerium plaats!

U vindt het CWI Apeldoorn aan de Deventerstraat 46. U bent van harte welkom!

Aan de overkant van de straat, op Deventerstraat 43, is de open dag van Het Portaal. Het Portaal is een verzamelgebouw waar Apeldoorners informatie kunt krijgen over wonen, welzijn en zorg. Bezoekers van de open dag kunnen zich in de watten laten leggen bij een masseur, maar ook hun rolstoel of scootmobiel laten repareren, een gratis oogmeting doen, hun bloedsuiker laten testen of advies vragen aan een diëtiste.

Voor het laatst bijgewerkt op: 22-sep-2006 01:51