Ingezonden persbericht



---


Stichting o.m.a.

Aanstaande zaterdag "Hardenberg Swingt"

Muziekfestival in centrum van Hardenberg

Zaterdag aanstaande (30-09) is het weer zover; 3 keer per jaar organiseert de Stichting O.M.A. een gezellig muzikaal festival in de diverse O.M.A.-kroegen. Dat betekent altijd weer drukte en gezelligheid in het centrum van het knusse Vechtstadje Hardenberg! Ook zaterdag keer staan er perfecte bands en artiesten op het programma die vanaf een uur of tien de pannen van het dak zullen spelen! Voor een entrée- polsbandje betaal je slechts 7 euro. Het polsbandje is ook geldig als toegangsbewijs bij uitgaanscentrum PODIUM. Gratis pendelbussen van De Troubadour naar Podium om 01.45 en 02.45 uur. Alle informatie is ook te vinden op de nieuwe website van OMA. Het adres is: www.hardenbergswingt.nl. De volgende café's en artiesten spelen die avond in Hardenberg:

Café Brinkman: SAM DICE
Onze 'oude bekenden' uit de regio spelen deze avond weer hun bekende hits uit de jaren 60 en 70 in het gezellige café van Dik en Marjo. Verwacht geen trendy muziek, maar het betere repertoire van the Stones, the Kinks en ga zo maar door. De band doet het qua optreden wat rustiger aan, en doet naar eigen zeggen "alleen nog de léuke zalen en café's" ; dit zegt genoeg over dit optreden dus.

Grand Café Den Herdenbergher:THE PIANOHOUSE
In juli hebben veel mensen alles kennis gemaakt met dit gezellige concept in Den Herdenbergher; 2 pianisten op vleugel-piano's, begeleid door bas en drums, zetten de boel op z'n kop met herkenbare muziek met een hoog 'meezing - gehalte'. Het zogenaamde 'Crazy Piano's' concept, vanavond in Hardenberg!

Poolcentre Clees: BRAZEN
Brazen bestaat uit 2 topmuzikanten van de bekende band Crystal Dream, die samen een greep brengen uit de beste muziek van de laatste jaren: van Anouk tot Coldplay, van U2 tot Robbie Williams, vertolkt door topmusici! Dit is een zeer speciaal optreden, gezien de drukke agenda van de heren met hun andere band.Zeldzaam dus!

Eetcafé Marktzicht: JOHNNY & THE ROCKERS
Dit worden de niéuwe bekende uit de regio: uit Slagharen e.o. staan de jonge honden van Johnny & the Rockers in de korte tijd van hun bestaan al voor een aantal legendarische optredens, en deze avond zal daar vast één van zijn! Ongecompliceerde 'boeren' rock en swingende covers van Normaal tot Elvis, van Jovink naar Status Quo, het dak gaat eraf met deze rock & lolband!

Café The Pub: POINT BLANK
POINT BLANK, een band zoals elke doorgewinterde rocker een band zou willen. POINT BLANK heeft zich ten doel gesteld de Nederlandse rockbands en dan vooral de hits van onder andere Vitesse, Powerplay, The New Adventures en Herman Brood & his Wild Romance weer op de kaart te zetten. Dat doel is inmiddels bereikt. Vooral met de Herman Brood Tribute heeft Point Blank veel succes. Dit tribute heeft inmiddels zo'n vlucht genomen dat Point Blank, door onder andere Koos van Dijk, de manager van Herman Brood, geroemd wordt als The Wildest Romance van dit moment. Point Blank speelt vooral het repertoire uit Brood's grootste succesperiode: 1978 tot in de jaren tachtig. Niet alleen de Hits maar ook de betere nummers komen voorbij, dus....... Broodfans, dit moet je gezien en gehoord hebben, Herman's genen zitten in het bloed van deze Rock&Roll Beesten....

Café - Bar Old Inn: DE RAMMELAARS
Dit ludieke trio van gitaren en contrabas combineert hits uit vervlogen tijden met recente hitparadeknallers. Een feestband met een 'knipoog', want het publiek vermaken komt op de eerste plaats. Humor, kwaliteit en enorm muzikaal plezier zijn de steekwoorden bij een optreden van de Rammelaars! Van "Down Down" van Status Quo, tot "Tainted Love" van Soft Cell, je hoort het allemaal voorbijkomen op een speciale 'rammelende' manier!.. Muziek van the 50's tot de muziek van de volgende eeuw.breder kan het niet!

De Troubadour - Grand Café Musique: LADY MARMELADE Danceclassics, Soul, Funk, pop & rock: de band Lady Marmelade swingt, spettert, grooved en knelt deze avond aan de Vecht, en zal een dampend optreden verzorgen in het danscafé De Troubadour! Van Aretha Franklin tot Toto, van Stevie Wonder tot Anastacia; je hoort het allemaal van deze strakke band met ervaren topmuzikanten.



Ingezonden persbericht