30 september GREEN FAIR in Utrecht

Sincero fair fashion organiseert 2e Green Fair

UTRECHT, 20060924 -- Zaterdag 30 september, van 11-17 uur organiseert Sincero fair fashion een gratis consumentenbeurs met mens- en milieuvriendelijke producten in de Geertekerk in Utrecht.


Naast Sincero zijn er diverse andere 'groene' bedrijven vertegenwoordigd op deze Green Fair. Bijvoorbeeld Neidig uit Wageningen met biologische stoffen.

Bij Maridadi kunt u terecht voor kleuradvies, sieraden en sjaals en bij Hemp Amsterdam heeft u veel keuze uit accessoires van natuurlijke materialen uit Nepal.

Rond 12, 13.30 en 15 uur kunt u kijken naar de spetterende modeshow met de nieuwe herfstmode van Sincero en de hiphonest fashion van de Yoistore uit Amsterdam. Er wordt ook kleding van hennep verkocht door Designstudio 93.

Ondertussen kunt u bij de Stichting Graskeurmerk genieten van biologisch ijs of een soepje met biologisch rundvlees. Ook bij Teawise en Sano valt er wat te proeven.

Omdat er een aantal webwinkels vertegenwoordigd is, is dit natuurlijk een unieke kans om hun producten eerst eens 'in het echt' te zien, voelen en passen, alvorens het aan te schaffen!

Kom dus gezellig langs! De toegang is gratis....

11-17 uur Geertekerk, Geertekerkhof 23, Utrecht, ong. 10 min. lopen van CS Utrecht (geen pinautomaat aanwezig)




Ingezonden persbericht