Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 24 september 2006

'DE SJONNIES' OP 'FOUTE FEEST' IN PODIUM

Hardenberg-, Wel eens van een 'Fout Feest' gehoord? Zo'n Fout Feest staat bol van zaken die eigenlijk niet (meer) kunnen. Foute kleding, fout decor, foute muziek maar wel met 100% feestgarantie. Zaterdagavond is de primeur in Podium. Van 23.00 tot 03.00 met de foutste band van Nederland: De Sjonnies live on stage. De Sjonnies zijn twee zonen met hun vader die reizen door het land om puur Nederlands amusement aan de man te brengen. Een familiebedrijf dus. Papa Ronnie zingt, terwijl zijn zonen Friso en Konstantijn als twee onmisbare muzikale schakels aan zijn zijde staan. Dit alles verpakt in een meer dan verrassende en unieke maar zeer FOUTE show.

Boogienight en Hardenberg Swingt in De Troubadour

Vrijdagavond (29-09) houden we -zoals elke laatste vrijdag van de maand- in samenwerking met RADIO VERONICA onze sfeervolle swingparty VERONICA BOOGIENIGHT met de mooiste hits uit de 80s & 90s. D mooist geklede man of vrouw die zich het best in Boogiestijl heeft gekleed krijgt de hoofdprijs die bestaat uit: 100 consumptiemunten! Trek dus je mooiste outfit aan kom naar VERONICA BOOGIENIGHT in De Troubadour en WIN! Zaterdagavond staat 'Lady Marmelade' in De Troubadour in het kader van het festival 'Hardenberg Swingt'. Danceclassics, Soul, Funk, pop & rock: de band Lady Marmelade swingt, spettert, grooved en knelt deze avond aan de Vecht, en zal een dampend optreden verzorgen in De Troubadour! Van Aretha Franklin tot Toto, van Stevie Wonder tot Anastacia; je hoort het allemaal van deze strakke band met ervaren topmuzikanten.

Ultimate Partymix in Podium
Zaterdagnacht vanaf 03.00 uur -dus direct na het Foute Feest- beleef je in de Theaterzaal van Podium weer een waanzinnig lange partynight met "THE ULTIMATE PARTYMIX" tot 06.00 uur. Alles is vol in bedrijf, er zijn alleen maar vrienden en natuurlijk draait de DJ de lekkerste en gezelligste partymix. Het is even doorbijten maar dan heb je ook de avond (nacht) van je leven.

Labelparty in Dance Department
In club Dance Department in het Podiumcomplex start om 22.00 uur de THE INTERACTIVE PARTY met DJ Chris B., waar je per GSM mede de muziek kunt bepalen. Vanaf 02.00 uur staat het platenlabel Strictly Jump Records van Marc Stevens en Tim-E in de belangstelling in Dance Department. Op deze avond zul je alleen de beste en vetste jump horen! Om de avond wat extra power te geven hebben Marc Stevens en Tim-E de nummer één producers van het label uitgenodigd: Meadow Inferno!

Hardenberg Swingt in Den Herdenbergher

Zaterdagavond is het in Grand Café Den Herdenbergher -standaard zeven dagen en avonden per week open- weer tijd voor 'Hardenberg Swingt' met 'The Pianohouse'. In juli hebben veel mensen alles kennis gemaakt met dit gezellige concept in Den Herdenbergher; 2 pianisten op vleugel-piano's, begeleid door bas en drums, zetten de boel op z'n kop met herkenbare muziek met een hoog 'meezing - gehalte'. Het zogenaamde 'Crazy Piano's' concept, vanavond in Hardenberg! Actuele partyinformatie lees je elke dag op www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht