Time : 09:47:34
Date : 26 September 2006
Sender Name: DRT Organisatieburo

Hengelsport spektakel 30 september t/m 1 oktober 2006 te Mechelen

Vissen is populairder dan ooit. Fanatieke sportvissers uit het hele land trekken naar Mechelen om er de laatste nieuwtjes op hengelsportgebied te bekijken. Groothandels, winkeliers, organisaties en bedrijven weten uit de enquête dat de beurs een hoog rapportcijfer scoort.

Daarom wordt op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2006 voor de tweede keer een grote Hengelsportbeurs in de Nekkerhal te Mechelen georganiseerd. De opkomst van vele duizenden betalende bezoekers in 2004 heeft echter bewezen dat er behoefte is aan een professionele hengelsportbeurs beurs in België. Tevens waren de bezoekers zeer positief over de uitstraling en de deelnemende bedrijven op die beurs, en konden de hengelaars zich goed vermaken en mooie materialen kopen. De hengelsportbeurs wordt een beurs waar een zo breed mogelijk aanbod van hengelsportbenodigdheden zal worden gepresenteerd. Via deze beurs worden bezoekers op de hoogte gebracht van de allerlaatste ontwikkelingen op hengelsportgebied, door middel van lezingen, demonstraties en de allernieuwste producten. Daarnaast treft u een afdeling met visboten en aanverwante artikelen aan. Maar ook komen nieuwe visbestemmingen, visreizen en alle zaken die daarmee te maken hebben, ruimschoots aan bod.

Aan duurzame hengelsportmaterialen zoals molens, hengels, viskleding, dobbers en kunstaas, geeft diezelfde visser nu jaarlijks gemiddeld honderden euro's uit. Daarom zullen ook dit jaar weer diverse bekende winkeliers uit binnen en buitenland, niet alleen een breed pakket aan hengelsportmaterialen meenemen, maar ook vele beursaanbiedingen zullen doen. De totale oppervlakte van deze beurs zal ongeveer 7.000 m2 bedragen.

Locatie: Nekkerhal, Hoofdgebouw, 2800 Mechelen
Open: zaterdag 30 september van 10:00 tot 18:00 uur Open: zondag 1 oktober van 10:00 tot 17:00 uur
Entree/ inkom 7 euro zonder kortingsbon
Entree/ inkom 5,50 euro met kortingsbon (kortingsbon kunt u van onze website halen)
Kinderen t/m 10 gratis entree/ inkom
Website: www.hengel.be

Organisatie: DRT Organisatieburo
Plaats: Groningen
E-mail: Drent@home.nl
Tel:0031 50-3135840

URL: http://www.hengel.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR