Politie Zeeland


---


O-2506-2006 Rijden onder invloed, Rilland
Zaterdag rond middernacht werd op de Grensweg in Rilland een 37-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal betrapt op rijden onder invloed.
De vrouw had meer dan 2 oe x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zij moest haar rijbewijs inleveren en zij kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Z-2507-2006 Rijden onder invloed, Terneuzen
Een 29-jarige Terneuzenze automobilist werd zaterdag om 02.45 uur in de Marisstraat in zijn woonplaats betrapt op rijden onder invloed.
De man moest zijn rijbewijs inleveren en kreeg een dagvaarding uitgereikt, omdat bleek dat hij meer dan 3 oe x teveel alcohol gedronken had.

W-2508-2006 Diefstal scooter in Middelburg
Vrijdagochtend rond 11.00 uur meldde een ooggetuige bij de politie de diefstal van een scooter, die op dat moment plaatsvond aan de Kanaalweg bij het station in Middelburg.
De politie, die snel ter plaatse was, trof op de Segeersweg drie personen, lopend met een scooter. Degene die de scooter duwde, een 19-jarige Vlissinger, werd gelijk aangehouden. Omstreeks 11.30 uur werd bij een woning in de Roozenburglaan in Vlissingen een tweede persoon, een 16-jarige Vlissinger, aangehouden. De derde persoon, een 22-jarige Vlissinger, meldde zich om 13.40 uur op het bureau in Middelburg en werd daar aangehouden. De drie zijn overgebracht naar Torentijd, verder onderzoek volgt nog.

O-2509-2006 Winkeldiefstal in Goes
In een winkelpand in de Lange Vorststraat werden vrijdag omstreeks 17.15 uur twee Middelburgers van 18 en 19 jaar aangehouden wegens winkeldiefstal.
Toen de twee de winkel wilden verlaten ging het alarm af en bleek de 19-jarige een broek te hebben gestolen. Nadat hij de broek had teruggegeven en wilden de twee vertrekken. Omdat de winkelier de politie waarschuwde, ontstond tussen hem en de 19-jarige een handgemeen waarbij de eigenaar diverse keren werd geslagen o.a. in zijn gezicht en zijn maag. Twee andere klanten schoten hem te hulp en hielden de Middelburger in bedwang tot de politie arriveerde. De twee Middelburgers werden aangehouden en de 19-jarige bekende later dat hij in een andere winkelpand nog een shirt had gestolen. Beiden werden overgebracht naar Torentijd en de zaak is nog in onderzoek.

W-2510-2006 Aanrijding in Vlissingen
Op de President Rooseveltlaan in Vlissingen ontstond zaterdag om 09.10 uur een aanrijding.
Een 24-jarige Middelburgse bestuurder van een bedrijfsauto reed over de President Rooseveltlaan, komende uit de richting van de Mercuriusweg. Hij kon niet tijdig afremmen toen een voor hem rijdende 39-jarige Vlissingse automobiliste voor het rode licht stopte. Beide auto's raakten beschadigd.


---- --